2 exercitii care sa te ajute sa ai o silueta PERFECTA!

Sportul si alimentatia sanatoasa sunt cele doua elemente cheie care ne ajuta sa avem o silueta de invidiat, iar daca nu ai timp de un program fizic foarte intens, poti alege sa faci doar doua exercitii, foarte eficiente si care te ajuta sa slabesti rapid.

Din cauza programului foarte incarcat, oamenii nu mai au timp sa includa sportul in programul lor zilnic, lucru care ajunge sa le influenteze atat aspectul fizic, cat si starea de sanatate. Pe langa alimentatie, specialistii recomanda macar 15 minute de activitate. Astfel, chiar daca nu ai timp sa mergi la sala, poti alege sa faci doua exercitii foarte eficiente, care iti vor modela rapid corpul, potrivit independent.co.uk.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum ne mentinem mainile frumoase si tinere

Cele doua exercitii care te ajuta sa slabesti rapid si sa ai o silueta de invidiat

Cele doua exercitii care te ajuta sa slabesti si sa ai o silueta impecabila sunt destul de solicitante, insa avantajul acestora este ca pot fi facute oricand si oriunde, fara sa fie nevoie sa te deplasezi. Astfel, in confortul propriei case, inainte de culcare, poti face aceste exercitii, care te vor ajuta sa ai o silueta de invidiat.

Cititorilor le-a mai placut si:  10 sfaturi pentru a fi mai atragatoare

1. Saritul corzii

Poate parea putin ciudat, insa saritul corzii reprezinta un exercitiu foarte eficient. Acesta te ajuta sa slabesti rapid, iti pune toti muschii in miscare si te ajuta sa ai o postura mult mai corecta a corpului. In plus, te ajuta sa elimini stresul acumulat peste zi, ajutandu-te sa scapi de energiile negative. Daca vrei sa arzi un numar cat mai mare de calorii, incearca sa combini saritura obisnuita cu sarituri pe un singur picior.

Cititorilor le-a mai placut si:  Esti insarcinata? Iata CUM sa iti ingrijesti tenul!

2. Burpee

Acest exercitiu este putin mai complex, insa iti lucreaza intreg corpul. Mai exact, acesta include o flotare, o ridicare a genunchilor la piept si o genuflexiune cu saritura. Facut corect, acest exercitiu te va ajuta sa arzi rapid un numar mare de calorii, reusind astfel sa slabesti intr-un timp foarte scurt.

Sursa: https://www.avantaje.ro/articol/cele-doua-exercitii-care-te-ajuta-sa-slabesti-rapid-si-sa-ai-o-silueta-de-invidiat