3 tips & tricks pentru a PRELUNGI viata telefonului tau mobil!

Atunci cand iti achizitionezi un smartphone nou, acesta va functiona la capacitate maxima, pentru o buna perioada de timp. Cu siguranta, vei fi entuziasmat de bateria rezistenta, rapiditatea comenzilor, timpul de incarcare a aplicatiilor si memoria suficienta. Cu toate acestea, este recomandat sa nu abuzezi de aceste functii, ci sa le gestionezi cu atentie, pentru a putea folosi telefonul in conditii optime, pentru cat mai multa vreme.

Iata 3 TIPS & TRICKS pe care trebuie sa aplici pentru a te bucura de smartphone-ul tau, pe termen lung!

  1. Protejeaza-l de factorii externi

Husa pentru Samsung Galaxy S7 de pe husafolieprotectie.ro

Chiar daca, in primele luni, telefonul va arata impecabil, el se poate deteriora, in timp. Asadar, este indicat sa previi acest lucru, inca de la bun inceput. Intra peĀ https://www.husafolieprotectie.ro/-husa-full-tpu-360-fata-spate-samsung-galaxy-s7-protectie-slim-0.3mm_4145, unde vei gasi produsele perfecte pentru protectia smartphone-ului tau, confectionate din silicon ultraslim de inalta calitate. Indiferent de modelul telefonului, vei putea achizitiona de pe site huse speciale de tip 360, pentru o protectie completa, atat a ecranului, cat si a carcasei. In acest fel, noul tau device isi va pastra aspectul initial, pentru mult timp. In plus, in cazul in care va suferi cazaturi sau socuri puternice, acestea vor fi atenuate.

  1. Conserva viata bateriei
Cititorilor le-a mai placut si:  Cum poti prelungi durata de viata a bateriei masinii tale?

ce smartphone sa-mi iau cu baterie multa

Desi orice baterie functioneaza perfect, cand este noua, aceasta isi va pierde, in timp, capacitatea. Daca, in primele luni, vei putea folosi telefonul chiar si doua zile, cu o singura incarcare, situatia se va schimba, dupa o perioada. De aceea, este indicat sa protejezi viata bateriei, prin cateva tehnici simple. De exemplu, asigura-te ca software-ul este updatat in permanenta, caci fiecare noua versiune aduce imbunatatiri. In plus, fereste telefonul de temperaturi extreme, foloseste conexiunea wi-fi, in detrimentul datelor mobile, si regleaza luminozitatea ecranului, astfel incat aceasta sa nu fie prea ridicata. In acest mod, te vei bucura de o viata lunga a bateriei tale.

  1. Nu incarca excesiv memoria telefonului
Cititorilor le-a mai placut si:  Becurile cu led e27 de la Led-Zone.ro ofera un iluminat de calitate

alegerea husei pentru smartphone

Daca observi ca telefonul tau nu mai raspunde comenzilor la fel de rapid sau necesita mai mult timp de incarcare a paginilor, este posibil ca motivul sa fie legat de capacitatea memoriei. Cu cat instalezi mai multe aplicatii si stochezi mai multe documente foto, audio sau video, cu atat smartphone-ul se va misca mai greu. De aceea, controleaza periodic acest aspect si sterge sau transfera fisierele de care nu mai ai nevoie, astfel facand spatiu pentru cele cu adevarat utile. Acelasi lucru este valabil si in cazul aplicatiilor. Chiar daca esti tentat sa instalezi foarte multe programe, pastreaza-le doar pe cele pe care le utilizezi zilnic sau saptamanal. Astfel, smartphone-ul tau va raspunde mult mai rapid la comenzi si va avea o durata de viata mai lunga.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum poti monta camerele de supraveghere pentru interior, astfel incat sa nu fie deloc vizibile?

Asadar, aplica aceste sfaturi utile, pentru a te putea bucura de noul tau smartphone, pentru cat mai mult timp! In plus, utilizeaza-l cu atentie si pastreaza-l doar in locuri sigure, pentru a evita incidentele neplacute precum pierderea sa.