4 motive BUNE pentru a cumpara pantofi cu un numar mai mare!

Obișnuim să ne cumpărăm încălțăminte în care piciorul nostru stă fix. Considerăm că în acest mod nu ne vom mai confrunta cu neplăcerile provocate de niște pantofi prea largi, cel puțin la nivel vizual. Cea mai mare frică a noastră este ca cineva să observe că avem un picior foarte mare. Deoarece o femeie este o ființă delicată și firavă, și piciorul ei trebuie să fie la fel. Acest mod de gândire este total greșit.

Pantofii care ne vin perfect atunci când îi probăm ne creează de foarte multe ori neplăceri. De la bătături până la afecțiuni mai grave, precum modificarea oaselor, încălțămintea fixă poate fi cel mai mare dușman al picioarelor noastre.

Iată de ce trebuie să cumperi pantofi cu un număr mai mare!

Cei mai mulți dintre oameni au un picior mai mare și unul mai mic. Acest lucru îi face mai predispuși să sufere de anumite neplăceri atunci când își cumpără încălțăminte. Deși un pantof poate veni perfect în cazul unui picior, celuilalt îi poate provoca răni și modificări grave.

numar-mai-mare-la-pantofi-pentru-femei

De asemenea, niște pantofi prea strâmți îți pot cauza probleme la încheieturi, genunchi, laba piciorului și chiar și la spate. Dacă pantoful îți apasă degetele, unghiile pot crește în carne și pot duce la inflamații ce pot necesita chiar intervenții chirurgicale.

Regula alegerii pantofilor

Cea mai bună cale de a scăpa de aceste neplăceri este să cumpărăm pantofi cu un număr mai mare. Deși poate părea ciudat, vedetele au făcut din această regulă un adevărat trend. Se pare că acesta este secretul unor picioare de invidiat, fără bătături și alte afecțiuni.

Totuși, deoarece mărimea încălțămintei poate varia de la un brand la altul, probarea devine indispensabilă în acest caz. Chiar dacă îți știi mărimea, este bine să probezi pantofii. Dacă nu ești prea sigură, atunci folosește-ți degetul mare de la mână pentru a face o măsurătoare precisă. Degetul mare trebuie să încapă atât în vârful pantofului, cât și în spatele acestuia.

De ce trebuie să mai ții cont atunci când îți cumperi pantofi

Cumpără-i la sfârșitul zilei

Nu trebuie să te mire acest fapt, deoarece este o regulă prețioasă. Mâinile și picioarele noastre se umflă de-a lungul zilei. Așadar, dacă ne cumpărăm pantofii seara, suntem sigure că aceștia ne vor veni chiar și după o zi de stat în picioare.

Ține cont de forma tălpii

Un alt aspect important de care nu ținem cont prea des este forma tălpii. Aceasta poate să fie plată, normală sau cu o scobitură mai accentuată. În funcție de acest lucru, încălțămintea trebuie cumpărată astfel încât să îți ușureze mersul și să îți permită să te bucuri de confort.

Dacă nu poți să mergi în ei, nu îi cumpăra!

Majoritatea femeilor au tendința de a proba un pantof stând pe un scaun. Acest lucru este complet greșit! Nu vei cumpăra acei pantofi pentru a sta jos, ci pentru a merge cu ei. Așadar, câteva ture prin magazin ar trebui să îți spună exact dacă ți se potrivesc sau nu. De asemenea, este indicat să încerci să mergi încălțată în noii pantofi pe cât mai multe suprafețe posibile din magazin, pentru a avea un test complet și eficient.

Alege un toc cât mai mic

Suntem conștiente de efectele negative pe care tocurile înalte le au asupra sănătății noastre. De la bătături până la reducerea fertilității, pantofii înalți nu produc decât neplăceri. Așadar, un toc mediu poate să fie o adevărată binecuvântare, mai ales în zilele când trebuie să mergi foarte mult pe jos.

Cititorilor le-a mai placut si:  Tinute feminine in stilul romantic pentru orice varsta