6 trucuri care te ajuta sa ajungi la timp la birou

De câte ori apeși pe butonul de snooze în fiecare dimineață? Nu îți face griji, nu ești singura care face asta.

Câteodată, este greu să-ți găsești eficiența de dimineață, așa că poți încerca aceste trucuri care te ajută să ajungi la timp la birou.

Ce trucuri te ajută să ajungi la timp la birou?

  1. Ascultă-ți alarma

Probabil că acesta este cel mai greu lucru pe care îl ai de făcut în fiecare dimineață. Rutina ta de dimineață se strică atunci când apeși de nenumărate ori pe butonul de snooze. Nu mai încerca să te păcălești singură că poți fi gata în 10 minute, atunci când știi foarte bine că ai nevoie de cel puțin jumătate de oră.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ai absolvit liceul? Iata 3 metode de a pastra amintirile cu prietenii tai

asculta alarma

  1. Gândește-te cu ce te îmbraci cu o noapte înainte

Nimic nu te va încetini mai tare decât alegerea unui outfit atunci când ești pe jumătate adormită. Asigură-te că outfit-ul pe care ți-l dorești este curat și scos din dulap cu o seară înainte. Dacă este nevoie, îl poți călca și lăsa până dimineață pe umeraș. De asemenea, ar trebui să ai și un outfit de rezervă. Se poate întâmpla să scapi puțină cafea pe tine când te grăbești dimineața și să nu ai timp să te hotărăști cu ce te schimbi.

  1. Ignoră telefonul

Dacă ai tendința să intri pe platformele sociale exact când te trezești și să pierzi câteva zeci de minute pentru a vedea ce s-a mai întâmplat pe Internet, ar trebui să ignori telefonul cel puțin până când pleci de acasă.

Cititorilor le-a mai placut si:  5 modalitati inedite prin care iti poti surprinde iubitul!

Pozele amuzante și întâmplările prietenilor pot aștepta puțin, dacă vrei să ajungi la timp la birou.

  1. Pune toate obiectele de care ai nevoie într-un singur loc

Laptopul, geanta, haina, portofelul, cheile etc. Pune aceste lucruri într-un singur loc cu o seară înainte, astfel încât să te asiguri că le găsești pe toate atunci când trebuie să pleci la birou.

  1. Fă-ți pachetul de prânz cu o seară înainte

Cu toate că prepararea prânzului de dimineață este o activitate admirabilă, ai putea să sari cu ușurință peste acest pas dacă îți păstrezi de la cină câteva preparate. Le poți pune într-o caserolă, la frigider, iar dimineață le poți lua direct la pachet.

  1. Nu lucra înainte de a ajunge la birou

În momentul în care îți citești e-mailurile dimineața, în timpul rutinei matinale deja încărcate, s-ar putea să fii distrasă sau chiar și să te stresezi. Lasă acele e-mailuri pentru birou și pregătește-te pentru plecare!

Cititorilor le-a mai placut si:  14 lucruri pentru care trebuie sa fim recunoscatori prietenilor!