Ai nevoie de iluminat puternic in gradina ta? Eu am ales proiectoarele LED si sunt foarte multumit!

Mai tineti minte proiectoarele acelea vechi, care necesitau un anumit timp pentru incalzire, pentru a da randament si a putea lumina corespunzator? Ei bine, ele acum sunt istorie. Iluminarea cu proiectoare LED este din ce in ce mai des utilizata in intreaga lume. Proiectorul LED se aprinde instantaneu si are o lumina neintrerupta si placuta vederii.

Ai un spatiu interior sau exterior cu o suprafata mai mare, si ai nevoie de un sistem de iluminare care sa nu te coste o avere, dar care sa dea randament? Cea mai buna solutie de pe piata: proiectoarele cu LED. Daca nu ai auzit pana acum de tehnologia LED, vei afla in cele ce urmeaza ca este cea mai moderna si eficienta metoda de iluminare LED  a spatiilor tale, prezentand numeroase avantaje.

Cititorilor le-a mai placut si:  MUST HAVE: Discurile de vinyl, din nou in trend!

Cum mi-am redus considerabil factura la energie electrica, cu ajutorul proiectoarelor cu LED

Facturile la energia electrica aveau foarte multe cifre, lumina se intrerupea uneori, iar gradina mea era insuficient iluminata. Tocmai din acestemotive, dar si din multe altele, am ales proiectoarele LED. Din ce in ce mai multa lume recurgea la astfel de sisteme de iluminat, asa ca am decis sa fac si eu acest pas. Daca nu esti inca convins de beneficiile pe care ti le poate aduce un sistem de iluminat cu LED, iti voi impartasi din experienta mea:

  • Vei consuma cu pana la 50% mai putin curent electric fata de atunci cand foloseati mijloace traditionale de iluminat. In plus, calitatea luminii este net superioara
  • Durata de viata a unui proiector LED este un atu la fel de important si un alt motiv in plus pentru care merita sa investesti in ele. Scapa de schimbatul becurilor in fiecare luna si investeste inteligent in noile tehnologii cu panouri LED (rezistenta la peste 50.000 de ore de functionare)
  • Rezista la fluctuatii mari de tensiune, intre 85 si 265V
Cititorilor le-a mai placut si:  Masinile de spalat rufe: totul despre modele si noi tehnologii. Badabum.ro da exemple

Cum suna 50.000 de ore de functionare? Asta inseamna ca nu va trebui sa schimbati becurile in fiecare luna! Mai mult decat atat, ajutati si la protejarea mediului inconjurator, fiindca aceste proiectoare LED nu au emisii de raze UV si infrarosii. Nu mai sta pe ganduri si opteaza si tu pentru iluminarea spatiilor cu o suprafata mai mare, cu proiectoarele LED.

Cititorilor le-a mai placut si:  Sunt fermier si imi doresc ca productia mea sa fie de buna calitate. Ce rol ocupa tancurile de racire ale laptelui in aceasta ecuatie?

De unde am cumparat eu aceste proiectoare LED?

Am zabovit zeci de minute inainte de a ma decide ce sa aleg, pana cand am gasit site-ul specializat Led-Zone. Ti-l recomand si tie, daca vrei sa-ti iluminezi elegant gradina casei, terenul de sport, parcarea sau daca vrei sa folosesti pentru iluminatul de supraveghere. Indiferent de spatiul in care urmeaza sa fie folosite, proiectoarele LED au o eficienta sporita si reprezinta cea mai buna solutie pentru inlocuirea vechilor sisteme de iluminat, prezentand numeroase avantaje, pe care le-am expus si mai sus.

Tu ce mai astepti? Verifica catalogul online al celor de la LED-Zone si investeste inteligent in sistemele de iluminare de tipul proiectorului cu leduri si nu vei regreta!