ANTITEZA EXISTENTIALA a FEMEII secolului XXI

Esti o reprezentanta moderna a societatii contemporane si ai vrea sa stii cum sa te faci apreciata? Personalitatea si atitudinea sunt aspecte foarte importante pentru orice persoane, deoarece ele sunt cea mai buna si importanta carte de vizita in fata persoanelor necunoscute. Cu toate acestea, ele nu sunt elemente definitorii si nici primele aspecte remarcate. Vestimentatia este unul dintre elementele definitorii in crearea unei impresii, de aceea aspectul trebuie sa fie mereu ingrijit si echilibrat, asortat unei personalitati puternice. Pentru a te bucura de atentia celor din jurul tau, trebuie sa fii mereu tu insati, aratandu-ti frumusetea naturala, doar accentuand-o prin diverse accesorii si piese vestimentare. Nu iti schimba stilul si nu incerca sa adopti personalitatea altcuiva, ci incearca sa faci ajustari care sa te reprezinte pe TINE.

 

Codul vetimentar

 

Antiteza existentiala este de cele mai multe ori reprezentata de raportul dintre cine esti, cine ai vrea sa fii si cine ar vrea cei din jur, societatea, sa fii. Dorinta de schimbare si evolutie este perfect normala, benefica in unele situatii, atata timp cat ea nu este o masca pe care o porti, de nevoie. Deoarece exista situatii in care se impune un anumit cod social, este esential sa iti dezvolti abilitatea de a te modela in functie de fiecare loc in care mergi, de fiecare grup social in care esti nevoita sa fii prezenta. Cu toate acestea, exista o diferenta foarte mare intre adoptarea unei atitudini diferite si a te schimba la 180 de grade. Oriunde ai merge si orice ai face, trebuie sa iti pastrezi aceeasi prestanta, aceleasi prioritati si principii, fiind sigura de cine esti si ce vrei, acumuland toate aceste elemente in caracterul si persoana ta.

  • Daca stilul tau vestimentar are la baza pantalonii, alege modelul preferat si profita de diversitatea tinutelor fashion pe care designerii din intreaga lume le-au creat, personalizand-o pe a ta cu elemente specifice tie. Tine cont de confortul hainelor pe care le porti si nu iti suprasolicita organismul cu haine care ii pot dauna, precum cele care sunt cu cateva numere mai mici, ori a celor care sunt realizate din materiale textile de o calitate slaba.
  • Daca iti doresti sa adopti noi stiluri vestimentare si sa experimentezi cat mai mult, o rochie de zi croita in atelierele Hermosa, este modalitatea perfecta prin care poti intampina sezonul estival, avand la dispozitie o gama vasta de modele si tipare din care poti alege. Personalizeaza-ti acest gen de tinute cu diverse accesorii si lasa-ti personalitatea sa puna amprenta pe fiecare combinatie artistica pe care o faci.
Cititorilor le-a mai placut si:  O petrecere reusita este o petrecere in care port o rochie de ocazie memorabila

 

femeie relaxata la munte

Atitudinea

 

Una dintre cele mai mari dispute ce tin de perceperea femeii in societate se axeaza pe aspectul acestora. Frumusetea este revazuta indiferent de forma fizica pe care o ai, de gusturile estetice sau de stilul vestimentar pe care il preferi. Cu toate acestea, ai nevoie de un echilibru vizual, care sa iti evidentieze silueta, care sa te ajute sa ai mai multe incredere in tine, pentru a pasii cu fruntea sus mereu. Totodata, este foarte importanta decenta pe care o ai, deoarece frumusetea nu se regaseste in dezgolirea trupului, pe cat in felul cum porti o piesa vestimentara, in atitudinea pe care o ai fata de cei din jur si in limbajul tau, fie verbal, fie non-verbal. Atata timp cat gasesti un raport intre aceste aspecte, iti cresti exponential sansele de a intoarce toate privirile dupa tine. Zambeste si ai incredere in tine, actionand fara ezitare, bazandu-te si asumandu-ti fiecare alegere pe care o faci, fie ea de orice natura.

Cititorilor le-a mai placut si:  Rochiile fashion ale lui 2016. Ce modele purtam?

 

Eleganta si feminitatea nu se regasesc doar la persoanele care poarta roz sau dantela, rochii sau tocuri, atata timp cat ele au in ochi o frica constanta de judecata celor din jur, cat au o atitudine ce emana o putere masculina, dura, nu una feminina, determinata.

Cititorilor le-a mai placut si:  Pantaloni de barbati si camasa cu maneca lunga? Se poate!