Apa dura de la robinet iti da batai de cap? Instaleaza-ti dedurizatoarele de apa si scapa de aceasta problema!

Nu este un breaking news faptul ca apa de la robinetele noastre nu este una pura,  si nici potabila. Calitatea apei din sistemul public nu este constanta, chiar daca ea este verificata si controlata periodic. Fie din cauza ansamblului de robinete, fie din cauza faptului ca filtrele sau disipatoarele de jet nu sunt curatate in mod regulat si devin medii care favorizeaza dezvoltarea microbilor, cert este ca apa care curge la robinetele Romaniei nu este deloc una curata. Specialistii vin cu o solutie in sprijinul celor care pun sanatatea pe primul plan si le propun instalarea unor dedurizatoare de apa. Simplu, eficient si deloc costisitor.

Apa de la robinet este tratata chimic inainte de a ajunge la robinetele fiecaruia dintre noi, iar aceste metode de purificare a ei ii reduc considerabil din calitatile naturale specifice. Apa care ajunge la robinetele noastre  are in componenta sa mai multe substante extrem de daunatoare organismului, precum: clor, plumb sau alte metale grele (nitrati sau nitriti). In timp, oricare dintre acestea ne pot afecta grav sanatatea organismului. Spune “stop” acestor microbi si beneficiaza de apa pura chiar la robinetul tau, cat ai zice “dedurizator de apa”.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ai grija de functionarea normala a creierului tau, cu Secom Pure DHA

Protejeaza sanatatea familiei tale si ai grija de aparatura electrocasnica, cu ajutorul dedurizatoarelor de apa

dedurizatoare apa

Apa imbuteliata pare a fi inlocuitorul perfect pentru apa de la robinet. Ei bine, nimic mai gresit. Desi etichetele ne garanteaza ca ea provine de la resurse de apa naturale, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Primul si marele dezavantaj al apei imbuteliate il reprezinta costul ridicat. In al doilea rand, apa imbuteliata este uneori chiar mai toxica decat cea de la robinet, pentru ca ea contine cantitati mari de amoniu, iar consumul acestei substante provoaca dureri de cap, ameteli sau depresii. Solutia recomandata nu este, deci, apa imbuteliata, ci apa de la robinet, filtrata cu ajutorul statiilor de dedurizare a apei.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ti-ai cumparat masina de spalat si tocmai s-a stricat? Foloseste de astazi un dedurizator!

Daca inca te-ntrebi de ce sau daca trebuie sa-ti instalezi un dedurizator de apa pentru robinetul tau, ei bine, trebuie sa stii ca ele aduc multiple beneficii pentru sanatatea ta, dar si pentru “sanatatea” instalatiilor de care dispui in casa. Iata, mai jos, cateva avatanje:

  • Sanatatea ta. Apa de la robinet poate, in timp, afecta foarte rau caile respiratorii, poate genera intoxicatii (mai ales cronice- saturnismul). Pe termen lung, apa de la robinet este nociva si duce la afectiuni grave la nivelul rinichilor sau chiar diverse tipuri de cancer. Cei mai afectati sunt chiar copiii, contaminarea lor avand ca efect secundar intarzierea dezvoltarii normale, atat psihica, cat si fizica, tulburari de atentie si chiar tulburari la nivelul invatarii
  • Sanatatea aparaturii electrocasnice si a instalatiilor. Apa dedurizata face ca hainele sa fie mult mai bine spalate si sa nu se deterioreze asa repede. In plus, statiile de dedurizare a apei au grija de sanatatea instalatiilor din casa ta
Cititorilor le-a mai placut si:  Infectiile micotice: cauze si tratament

Dedurizatoarele de apa de la Apacio.ro, solutia ideala pentru o apa pura, nu doar potabila

dedurizatoare apa

Dedurizatoarele de apa de la Apacio te ajuta sa faci economii la cheltuielile lunare. Cu ajutorul acestor dedurizatoare de apa pe care Apacio le pune la dispozitia clientilor sai, apa obtinuta va fi una pura, direct la robinetul tau. Scapa si tu de apa dura si investeste cu incredere intr-un dedurizator de apa de la Apacio!