Au fost fiinte extraterestre pe Terra? Afla detalii din revista online Zenivers!

Cu totii ne intrebam, atunci cand privim cerul instelat, daca mai exista si alte fiinte in vreun colt al Universului, asemenea sau diferite fata de noi. Intrebarile pe aceasta tema sunt numeroase si au inceput din vremuri antice, din momentul in care oamenii au inceput sa isi constientizeze pozitia si rolul pe Pamant, precum si faptul ca planeta noastra este doar una din numeroasele corpuri ceresti care se afla in galaxie.

Atunci cand vrem sa aflam mai multe lucruri despre un anumit subiect, incepem sa cautam informatii, iar revista online Zenivers este unul dintre locurile virtuale in care ne putem opri, citi articole de specialitate si reflecta la conditia noastra umana, precum si la lucrurile care transcend limitele planetei noastre. Citind articolele scrise pe Zenivers, putem afla mai multe despre extraterestri, dar si despre numeroase alte subiecte, precum astrologie, tarot, vise, ezoterism, meditatie, teorii conspirative si viata pe Terra.

Cititorilor le-a mai placut si:  Horoscop zilnic, 25 aprilie 2016. Azi te simţi invincibil şi ai impresia că vei avea succes în tot ce faci

Exista alte fiinte in afara de noi in Univers? Iata care sunt teoriile despre acest subiect!

Aceasta intrebare, despre existenta fiintelor extraterestre, ne pune pe toti in fata unei dileme care nu si-a gasit pana in acest moment niciun raspuns concludent. Evident, nu putem nega cu certitudine existenta extraterestrilor, deoarece am fi putin aroganti ca specie sa consideram ca suntem singura, deci cea mai evoluata specie din intreg Universul, ale carui limite nu au fost inca descoperite si nici macar teoretizate. De aceea, exista numeroase teorii legate de existenta fiintelor extraterestre si de contactul pe care acestea l-au avut cu civilizatia umana pana in acest moment:

  • Fiintele extraterestre ne-au vizitat planeta inainte de aparitia speciei umane. Multi cercetatori afirma ca au gasit documente si urme care atesta existenta unei civilizatii care a existat cu multe epoci inainte de aparitia speciei Homo Sapiens si care a disparut sau s-a retras sub scoarta Pamantului.
  • Fiintele extraterestre care au fost pe Terra in vremuri antice si care au fost divinizate de Homo Sapiens. In numeroase cercetari, exista o serie de speculatii despre aparitia unor fiinte superioare ca inteligenta si forta, care le-au oferit oamenilor posibilitatea de a se civiliza, fiind considerati zei de catre acestia.
  • Fiintele extraterestre care sunt in prezent pe Terra si tin oamenii sub observatie, gata sa isi faca oficial aparitia intr-un moment pe care il considera potrivit acestui eveniment.
  • Fiintele extraterestre care se afla pe alte planete si care au o tehnologie extraordinar de avansata, care le permite sa calatoreasca la distante foarte mari si sa observe fiecare planeta pe care o aleg.
Cititorilor le-a mai placut si:  Top 6 surprize romantice pentru iubita ta!

Toate aceste teorii, impreuna cu multe altele, sunt rodul a multe milenii si secole de cercetare, observatie si teoretizare. Desi nu se ofera aproape niciodata dovezi concludente, prezenta unor alte fiinte, superioare sau inferioare noua, este mereu un subiect aflat in dezbatere.

Cititorilor le-a mai placut si:  5 sfaturi IDEALE de optimizare a spatiului din locuintele mici

Ce informatii despre extraterestri putem afla din revista online Zenivers?

In categoria de articole despre extraterestri, cei care viziteaza revista online Zenivers vor putea afla numeroase lucruri despre fiecare domeniu de interes, avand posibilitatea sa citeasca articole scrise de specialisti, care au in spate multi ani de cercetare.

Astfel, oricine doreste sa afle mai multe despre extraterestri, existenta lor, contactul cu civilizatia noastra si de modurile in care vom putea lua contact cu ei in viitor, poate afla aceste detalii din revista online Zenivers.