Ce sa faci si sa nu faci inainte de o operatie de marire a sanilor?

 “Cand o pacienta este dornica de un bust mai generos, vine şi se prezinta in fata medicului specialist cu sperantele şi aşteptarile sale. Cel mai adesea, implanturile se vor a fi cat mai mari şi mai vizibile, dar totuşi sa para naturale. Ei bine, lucrul acesta e imposibil. Pentru ca sanii sa aiba un aspect natural, aceştia trebuie sa fie adaptati toracelui, adica zonei in care se aplica implanturile de silicon”, sustine medicul specialist in chirurgie estetica, dr. Calin Doboş.

Sfaturi despre operatia de marire a sanilor

Operatia de marire a sanilor consta in crearea unei incizii prin care se va introduce proteza mamara cu silicon. Timp de aproximativ o ora pacienta care si-a facut programare www.DRSORINPARASCA.ro  pentru o marire de sani va fi sub anestezie generala, practice va dormi si se va trezi cu bustul visat. Inaintea operatiei in sine este esentiala vizita la cabinetul medicului chirurg, unde se vor stabili toate detaliile referitoare la interventie.

Cititorilor le-a mai placut si:  5 pași obligatorii în îngrijirea pielii iarna

Dr. Sorin Parasca a rezolvat si problema cicatricilor care vor fi amplaste in asa natura incat nu vor fi foarte vizibile si ele vor disparea de tot daca veti avea grija si veti urma cu strictete recomandarile doctorului.

In prezent, odata cu evolutia tehnologiilor medicale, protezele mamare au ajuns la numeroase forme, compozitii si marimi.

Cititorilor le-a mai placut si:  Îngrijirea pielii bărbaților – pași de urmat

De regula exista doua tipuri de invelis, neted si texturat si majoritatea recomanda cel texturat. Continutul implantului mamar este umplut cu silicon sau ser fiziologic. In mare parte siliconul este mai folosit pentru ca pare natural la atingere. Implantul cu ser fiziologic desi lasa cicatrici mai mici, este mult mai natural la atingere, plus ca in timp acesta se dezumfla.

Decizia pentru marirea sanilor si ce tip de implant sa iti faci, trebuie luata impreuna cu doctorul tau.

Ce sa faci si sa nu faci inainte de marirea sanilor

Este recomandat ca cu doua saptamani inainte de operatie sa nu iei medicamente care contin aspirina. Trebuie folosit un sapun antibacterian si trebuie sa renunti la aplicarea cremelor de corp. In orele dinainte de o opreatie nu ai voie sa mananci si nici sa bei apa. Dupa interventie, pacienta trebuie sa poarte haine cat mai lejere si comede care se inchid in fata. In primele nopti este indicat ca somnul sa fie pe o suprafata putin inclinata, deoarece implanturile trebuie sa stea intr-o pozitie cat mai naturala.

Cititorilor le-a mai placut si:  Tu știi la ce pericole te expui dacă folosești produse de curățenie chimice și nu detergenți bio?

(Actualizat la data de: 16.02.2017)