Cele mai noi baterii auto de Dacia sunt in oferta magazinului online Neobat

Bateria auto reprezinta modalitatea prin care un automobil capata toata energia de care are nevoie pentru ca fiecare consumator electric din interior sau exterior sa poata functiona in parametri optimi. In afara de consumatorii electrici, fara baterie auto, o masina nu poate porni si nici functiona in conditii normale, deci este clar ca acumulatorul este o componenta vitala a oricarui vehicul. Aceleasi lucruri sunt valabile si in cazul bateriilor de Dacia, pentru ca aceste automobile sunt printre cele mai fiabile tipuri de masini din Romania, iar in momentul in care bateria auto de Dacia trebuie schimbata, este necesara inlocuirea cu un acumulator de calitate, pentru o durabilitate mare.

Neobat a sesizat nevoia clientilor sai de a gasi bateria auto de Dacia compatibila cu modelul lor exact de masina si are in oferta sa numeroase tipuri de baterii care se pot potrivi cu un anume model de Dacie, ramanand la latitudinea clientului sa aleaga un model de baterie de Dacie in functie de preferintele sale.

Cititorilor le-a mai placut si:  Afacerea ta include frecvent transportul de bunuri? Solutia optima pentru tine este polita Cargo!

Pentru ce tipuri de autovehicul se potrivesc bateriile auto de Dacia de la Neobat?

baterii auto dacia

Fiindca magazinul online Neobat isi doreste ca fiecare client care detine un model de Dacia sa isi gaseasca bateria auto de Dacia perfect compatibila cu autoturismul sau, in oferta acestui magazin pot fi gasite baterii de Dacia speciale pentru oricare dintre urmatoarele modele:

  • Dacia Logan
  • Dacia MCV
  • Dacia Sandero

Fiecare dintre aceste modele de autovehicul Dacia are numeroase tipuri de motorizari, caroserii, capacitati si alte detalii tehnice care se pot potrivi cu un anumit tip de baterie auto sau cu altul, deci fiecare client trebuie sa cantareasca bine fiecare optiune si sa aleaga cu multa atentia bateria auto de Dacia care ii va oferi energie electrica masinii sale.

Cititorilor le-a mai placut si:  O ruină, transformată în cămin de bătrâni cu 10 milioane de lei

Care sunt criteriile de alegere ale unei baterii de Dacia compatibila cu un anumit model de masina?

Orice client care acceseaza pagina online a magazinului de baterii auto Neobat poate observa ca fiecare tip de acumulator auto in parte, disponibil in oferta Neobat, are mai multe caracteristici tehnice, extrem de importante in economia alegerii unei baterii de Dacia compatbile cu un anunmit model de autoturism. Iata care sunt, pe scurt, acestea:

baterii auto dacia

  • Capacitatea care trebuie adaptata in functie de modelul de motor
  • Dimensiunile care trebuie sa se potriveasca exact cu tipul de caroserie si cu structura masinii Dacia
  • Polaritatea care poate fi normala sau inversa
  • Curentul de pornire care exprima un anumit amperaj ce nu trebuie sa depaseasca sau sa fie sub limita ceruta de modelul de masina
Cititorilor le-a mai placut si:  Consulta un magazin de acvaristica pentru a gasi acvariul ideal casei tale!

Tinand cont de toate aceste caracteristici, orice client al magazinului online Neobat isi poate alege bateria de Dacia care se potriveste exact cu modelul masinii sale, si care ii poate fi montata la domiciliu sau livrata in maxim 2 ore in Bucuresti sau Ilfov. De asemenea, fiecare client care detine o Dacie va primi si garantie pentru bateria auto pe care o achizitioneaza de la Neobat, fiindu-i garantata, astfel, calitatea si durabilitatea acesteia.

Avand posibilitatea sa aleaga dintre producatorii de renume Varta, Bosch sau Rombat, clientii care isi doresc o bateria auto de Dacia pot alege linistiti din oferta Neobat exact acumulatorul auto compatibil cu modelul lor de masina si care are brandul in care ei au deplina incredere!