Chihlimbarul – bijuteria care iti ofera eleganta si iti alunga gandurile rele si energiile negative

Chihlimbarul, cunoscut si ca „ambra” (de la denumirea din araba pentru „auriu”), este o rasina fosila cu o varsta de cel putin 25-30 de milioane de ani.

Este folosita cu predilectie in crearea bijuteriilor, deoarece, pe langa valoarea estetica pe care o are, chihlimbarul ajuta si la indepartarea gandurilor negative de tot felul si a energiilor rele din preajma celui care poarta bijuteria. Drept pentru care Ariki creeaza o gama superba de bratari din chihlimbar, pentru a intampina luna martie plini de pozitivism. Bratarile din chihlimbar sunt, astfel, vestitoare ale fericirii si ale echilibrului, iar oricine le va purta nu va reusi altceva decat sa fie plin de veselie in anul care tocmai ce incepe. Mai multe despre bratarile de chihlimbar din colectia ariki.ro, in cele ce urmeaza.

Cu o bratara de chihlimbar din colectia Ariki, orice persoana va reusi sa fie invaluita intr-o stare de bine, plina de energie si de ganduri dintre cele mai bune. Fie ca vorbim despre functia ei estetica, de a aduce un plus de valoare oricarei tinute, ori despre cea energetica, aceea de a echilibra in mod frumos fiinta umana, bratarile din chihlimbar sunt, fara doar si poate, alegerea ideala cu care sa se intampine  luna martie. In fond, un an nou cere optimism, echilibru si frumusete, iar cu o bratara din chihlimbar, toate acestea pot fi indeplinite. Iata cateva din atuurile bratarilor din chihlimbar:

Cititorilor le-a mai placut si:  6 modele de blugi barbatesti care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

de ce sa porti o bijuterie din chihlimbar

  • Bratarile din chihlimbar sunt calitative, pietrele fiind deosebit de rezistente. Sunt solubile doar in benzina, alcool. Sfat: nu este recomandata purtarea unor astfel de bijuterii in timpul curateniei, cand aceasta rasina fosila poate intra in contact direct cu detergenti
  • Chihlimbarul are un rol deosebit din punct de vedere estetic, datorita paletei de culori incapsulate in fiecare astfel de piatra. De la rosu, la portocaliu si pana la verde, toate isi pot face loc intr-o astfel de bucatica slefuita cu atentie de trecerea anilor
  • De asemenea, chihlimbarul este indicat pentru a indeparta gandurile negative si pentru a echilibra energetic pe cel care le poarta
Cititorilor le-a mai placut si:  Cu ce cadou mi-am impresionat iubita de Craciun? Cu un palton de dama!

Bratarile din chihlimbar de la Ariki sunt, astfel, cele mai pretioase daruri cu care se poate intampina partenera de viata. Fie ca se ia in seama strict aspectul estetic, ori si pe cel energetic deopotriva, cu bratarile de chihlimbar din oferta celor de la Ariki, orice persoana poate sa se bucure pe deplin de alegerea facuta.

Cititorilor le-a mai placut si:  Sacourile de dama casual si office - un articol vestimentar elegant si la moda

Bratarile din chihlimbar de la ariki.ro: cele mai frumoase daruri

Ariki este un magazin online ce comericalizaza, printre altele, si bratari din chihlimbar la preturi dintre cele mai bune si de o calitate excelenta. Aceste obiecte din oferta Ariki sunt ideale pentru a fi daruite si pentru a fi purtate cu drag. Fara doar si poate, aceste bratari din chihlimbar sunt vestitoare ale optimismului si veseliei care au inconjurat Pamantul de zeci de milioane de ani. De la insectele ce pot fi prinse in interiorul acestor formatiuni de rasina fosila, pana la spori de la plante ce dau culori deosebite, toate vorbesc despre vremuri demult trecute, insa care au lasat in urma o frumusete fara de seaman: chihlimbarul.