Cum alegem buchetul de nasa pentru nunta

Evenimentul cel mai important pentru o femei este nunta, ea visand la aceasta inca de cand era mica, si de aceea fiecare detaliu trebuie sa fie pus la punct si cele mai importante detalii sunt florile si buchetul de mireasa dar si buchetul  de nasa este foarte important.

Buchetul de nasa trebuie sa reprezinte personalitatea mirilor

buchet de nasa

Buchetul de nasa este mult mai important in cadrul unei nunti decat v-ati fi asteptat deoarece acesta trebuie sa reprezinte personalitatea mirilor. Si alegerea acestuia trebuie sa indeplineasca cateva criterii precum:

  • Buchetul de nasa sa fie in ton cu cel al miresei, astfel florile pot fi aceleasi dar culorile trebuie sa difere neaparat.
  • Trebuie sa se potriveasca atat cu buchetul miresei cat si cu aranjamentele florale dar si tema nuntii.
  • El trebuie sa se asorteze cu tinuta nasei. Culoarea buchetului trebuie sa se asorteze cu vestimentatia pentru a nu atrage toata atentia asupra ta.
  • Buchetul de nasa nu trebuie sa fie puternic parfumat deoarece nu trebuie sa atragi atentia, si poti sa apelezi si la un buchet mai mare decat al miresei, atat timp cat nu este incomod cand il porti.
  • Trebuie sa alegi neaparat flori rezistente pentru ca buchetul sa nu se ofileasca dupa cateva ore.
Cititorilor le-a mai placut si:  Oboseala cronică poate fi diagnosticată prin identificarea unor markeri specifici în sânge

Un alt aspect foarte important atunci cand alegi buchetul de mireasa este acela ca acesta trebuie sa transmita exact relatia celor doi miri, personalitatea lor dar sa puna in evidenta si mireasa. Astfel puteti alege un buchet de ansa format din trandafiri albi sau galbeni, irisi mov, gerbere de diferite culori, miniroze sau hortensii albe.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum construim o fereastră fixă din cărămizi de sticlă

Poti comanda online un  buchet de nasa de la Orasul Florilor

Floraria online, Orasul Florilor, iti pune la dispzotie zeci de modele de buchete de nasa cu care vei impresiona prin eleganta buchetelor de flori de la Orasul Florilor. Acestea au fost realizate pana la ultimul detaliu fiind perfecte pentru diferite evenimente. Transportul acestora este gratuit si rapid oriunde in Bucuresti sau Ilfov.  Toate buchetele de nasa sau de mireasa sunt realizate din cele mai proaspete flori pentru ca buchetele create sa reziste cat mai mult timp.

Cititorilor le-a mai placut si:  Fardul de pleoape perfect, in functie de culoarea ochilor