Cum se aleg patuturile de copii potrivite pentru varsta acestora

Patutul copilului este cea mai importanta piesa de mobila din camera copilului si trebuie luata o decizie inteleapta, deoarece acesta ii va influenta cresterea acestuia, deoarece patutul trebuie sa fie confortabil pentru ca acesta sa aiba parte un somn placut.

Puteti alege patuturi de copii din lemn, pliabile sau transformabile

patuturi copii

Pe piata patuturilor de copii exista diferite tipuri de patuturi, de lemn, pliabile sau transforambile in functie de bugetul fiecaruia dar si de necesitatile acestuia. Astfel patuturile se aleg in functie de mai multe lucruri precum:

  • Patutul din lemn este o alegere buna daca dispuneti un spatiu mai mare pentru camera copilului, deoarece acesta este mult mai greu de mutat si ocupa mai mult spatiu. Avantajul acestora este ca ofera mai multa stabilitate si siguranta, este foarte confortabil si poate fi reglabil. Aceste patuturi sunt cele mai populare prin randurile celor mici.
  • Patuturile pliabile sunt patuturi dintr-un schelet metalic si cu material textil. Acestea sunt foarte populare printre familiile care calatoresc mult, fiind o solutie foarte buna ca cel mic sa doarma in patutul lui chiar si cand acesta nu este acasa. Sunt foarte usor de depozitat si nu ocupa foarte mult spatiu. Avantajul acestuia este ca poate fi foarte usor transportat si este foarte confortabil. Nu ofera aceeasi stabilitate ca si un patut din lemn dar sunt cea mai buna varianta daca doriti sa ii oferiti celui mic un somn ca acasa indiferent unde calatoriti.
  • Patuturile transformabile sunt o alegere buna daca doriti sa reutiliazti patutul dupa ce copilul mai creste, acesta fiind foarte usor transformat in canapea, pat pentru copii sau chiar si dulap pentru unele modele. Sunt foarte comode, sunt stabile si au design elegant.
Cititorilor le-a mai placut si:  Gradinita privata sau gradinita de stat?

La Bebenan gasiti patuturi pentru copii la preturi accesibile

Magazinul pentru mamici si copii, Bebenan, este o varianta foarte buna daca doresti sa achizitionezi un patut pentru copii la returi foarte accesibile pentru orice buzunar. Aici gaseti zeci de modele de patuturi de diferite tipuri care pot fi comandate atat online prin completarea formularului de comanda sau poti sa comanzi telefonic la numarulĀ  de telefon 0735 252 850. Transportul este gratuit daca aveti o comanda mai mare de 400 de lei si se realizeaza in maxim 48 de ore.

Cititorilor le-a mai placut si:  Caruselul pentru patut: prima jucarie a oricarui bebelus