Daca tot ai investit in camere de supraveghere, la DVR-ul 4 te-ai gandit?

dvr-4-canale-profesional

Bine-bine, ai inchiriat un spatiu, i-ai dat forma dorita si acum iti desfasori afacerea aici. Sau dispui de o vila frumoasa, cocheta, pe gustul tau, si doresti sa o asiguri cat timp esti plecat prin delegatii sau vacante. Ai achizitionat camere de supraveghere de AICI, le-ai montat, dar iti folosesc numai pe moment, ele nu retin nimic, nu ai luat ultima fita in domeniu ca o camera de supraveghere de la tine sa iti poata stoca imaginile.

Oricum, poate esti plecat din localitate dar iti doresti, totusi, sa vezi  daca a incercat cineva sa forteze intrarea, sa rupa ceva, sa patrunda, sa fure. Un Digital Video Recorder la care se pot conecta maxim 4 camere video (asadar, DVR cu 4 canale este exact ceea ce iti trebuie) .

Ce dotari are un DVR 4?

dvr-4-canale

Un asemenea sistem permite usor conectarea camerelor video, sistemului de alarma si poate si mediul audio de inregistrare. Acest sistem contine si un hard disk si posibilitati de transmitere prin internet a materialelor video pe care le stocheaza pe acel hard disk

Cititorilor le-a mai placut si:  Sunt fermier si imi doresc ca productia mea sa fie de buna calitate. Ce rol ocupa tancurile de racire ale laptelui in aceasta ecuatie?

Totodata, poate reda la un terminal ambele, toate cele trei sau toate cele patru inregistrari venite de la fiecare element in parte (camera video de supraveghere, sistemul de alarma sau inregistrarile audio). Conectarea se poate face si la cabluri VGA, si la HDMI, dar pentru o identificare mai usoara iata in lista de mai jos si alte cateva caracteristici care se aplica ori la un model de DVR cu 4 canale, ori la altul ori la toate:

  • HDD (hard disk-ul) este de maxim 4 TB (suficient, nu-i asa?)
  • Poate sa inregistreze si in Cloud, ca sa poti accesa inregistrarile printr-o aplicatie de pe smartphone sau tableta, numai ca la o rezolutie mai mica; sa ai incredere, exista un server dedicat pentru contul tau de aplicatie
  • Folosind o tastatura speciala, este posibil sa se comande camere PTZ (speed dome), adica acelea care se rotesc chiar si 360 de grade
  • Exsta si DVR 4, dar si DVR multiplu de 4, standalone, folosite la hali industriale, la cladiri de birouri… nu s-ar potrivi pentru tine
Cititorilor le-a mai placut si:  O poveste amuzanta cu interfoane si alta cu un videointerfon wireless

Cum se transforma dotarile de mai sus in beneficii pentru tine?

dvr-auto-4-canale

Beneficiile reies foarte usor, si se refera la control, la versatilitate si la calitate. O supraveghere mai buna inseamna sa ai control si sa poti sa vezi absolut totul poate sa si auzi totul sau sa stii cand anume suna alarma la tine acasa; versatilitatea te ajuta sa poti sa gestionezi mai usor lucrurile in caz de,  se intampla vreo infractiune, vreo dauna, vreo efractie.

Cititorilor le-a mai placut si:  Sfaturi pentru instalarea apartului de aer conditionat tip fereastra

DVR-ul cu 4 canale are si un pret accesibil, cel putin in online, acolo unde magazine online de profil de tipul A2t.ro sunt concentrate pe aducerea de tehnologie in slujba fiecaruia, nu numai in slujba celor care dispun intotdeauna de bugete mari.

In acelasi timp, calitatea imaginilor stocate de catre DVR-ul cu 4 canale va fi una foarte buna. Camerele acelea PTZ au un zgomot de imagine foarte-foarte mic, redarea inregistrarilor datorita DVR-ului 4 este foarte acurata, si daca intre camere si DVR 4 exista fire HDMI, atunci vei putea ajunge la „cristal clear”.