De ce să acordăm importanță cosmeticelor de bărbați?

În ultimii ani, marile branduri de cosmetice și-au îndreptat atenția asupra unor cosmetice special create pentru bărbați. Pare nou pentru mulți dintre cititorii acestui articol, asta din cauza că am fost obișnuiți ca atunci când spunem “produse de îngrijire” să ne gândim strict la femei. Greșit! Pielea bărbaților are la fel de multe nevoi precum cea a femeilor, de aceea, tot mai multe firme de cosmetice scot pe piață produse cosmetice bio pentru bărbați.

De ce e important să folosiți cosmetice bio pentru bărbați?

cosmetice pentru barbatiPielea bărbaților este mult diferită față de cea a femeilor, de aceea, mulți dintre cei  care folosesc șamponul, crema de față sau de mâini a partenerelor lor nu procedează corect. Dermatologii au descoperit patru mari diferențe între țesutul dermic al celor două sexe, fapt ce duce la crearea unor produse de îngrijire special destinate bărbaților.

Cititorilor le-a mai placut si:  Isoprinosina: Antiviral, Imunomodulator si Neuroprotector

Prima diferență este pilozitatea. Bărbații au păr facial, de aceea obiceiul bărbieritului poate deveni o corvoadă dacă nu sunt folosite produse cosmetice adecvate. De aceea, majoritatea magazinelor online de produse cosmetice bio au o gamă largă de cosmetice pentru bărbați, precum creme bio pentru bărbierit, loțiune naturală după ras ori fluide hidratante după ras. A doua diferență este grosimea pielii. De aceea, cosmeticele bio pentru bărbați conțin ingrediente care pătrund mai repede și mai ușor în țesutul tegumentar și au o acțiune mai puternică asupra problemelor pielii.

Bărbații se confruntă cu excesul de sebum. Acest lucru nu este o noutate, de aceea ei sunt mult mai predispuși apariției coșurilor, punctelor negre și a diferitelor iritații și erupții. Doza de colagen la bărbați este mult mai mare, iar pielea lor mai lipsită de riduri sau mici semne ale îmbătrânirii. Însă asta nu înseamnă că ei nu au parte de probleme ale îmbătrănirii tenului, de aceea, brandurile mari de cosmetice au introdus în gama lor de cosmetice pentru bărbați și creme antirid sau creme pentru petele de la soare.

Cititorilor le-a mai placut si:  Iarba sarpelui. Proprietati terapeutice si moduri de utilizare

Alegeți, întotdeauna, cosmetice bio pentru bărbați

Magazinul de produse cosmetice Phyt’s România are o tradiție bine-păstrată în oferirea unor cosmetice de cea mai bună calitate și din ingrediente 100% naturale.  Numai din magazinul online de produse cosmetice bio,  Phyt’s, veți găsi o gamă foarte largă de produse de îngrijire a pielii, care nu au efecte secundare și care răspund masca de ten pentru barbatituturor nevoilor stratului dermic. Doar la Phyt’s puteți găsi creme antirid pentru bărbați, cremă de ras, cremă matifiantă contra excesului de sebum, fluid hidratant pentru după ras, gel de curățare a impurităților pielii, gel exfoliant și loțiune după ras. Toate acestea sunt produse cosmetice pentru bărbați 100% bio și care conțin ingrediente naturale, ce nu au efecte adverse asupra pielii. Astfel, acestea se potrivesc oricărei nevoi a pielii și au efecte imediate. Cosmeticele  bio pentru bărbați de la Phyt’s vor hidrata, îngriji și stopa cele mai multe dintre problemele pielii.

Cititorilor le-a mai placut si:  TEOTARD - informatii generale despre medicament

Fie că le alegeți pentru dumneavoastră, fie urmează să le oferiți în dar, toate produsele din magazinul online de produse cosmetice bio, Phyt’s, sunt de cea mai bună calitate și create din ingrediente cu efecte bine-făcătoare.