„Defilarea prin viata” – cel mai mare cosmar al VIITORULUI

Ti-ai dori sa stii ce iti rezerva viitorul? Ai vrea sa ai garantii asupra deciziilor pe care le iei? Certitudinea nu exista (doar daca nu este o fapta realizata in trecut), datorita multitudinii de factori care pot influenta rezultatul final. Indiferent de hotararile pe care trebuie sa le iei, ai mereu in vedere repercursiunile actiunilor tale si pune-le in balanta cu nevoia lor de a se intampla. Odata cu trecerea anilor, acestea se diversifica si incep sa afecteze mai multe planuri, datorita nevoilor pe care „adulthood”-ul le aduce cu sine.

Nevoile maturitatii

Inaintand in varsta, capatand experienta si incepand sa iti stabilesti prioritatile in viata, vei observa ca visele pe care le-ai avut in copilarie si adolescenta se schimba sau modifica, datorita preferintelor pe care le ai, dar si datorita personalitatii dezvoltate. Acumuland diverse cunostinte si experimentand diverse domenii, intalnind o gama vasta de oameni si diferite tipologii umane, incepi sa te definesti, conturandu-ti un nucleu bine definit, creandu-te pe TINE. Desi evolutia si dezvoltarea fiecarei persoane este diferita, dupa o anumita varsta (variabila de la persoana la persoana), apar vise si prioritati comune, precum:

  • Intemeierea unei familii este un subiect dezbatut in societatea contemporana, deoarece el si-a pierdut din valoarea avuta initial, in istorie. In ziua de astazi, accentul se pune foarte mult pe uniunea a doua persoane si formarea unei familii, dupa standarde moderne, oficializarea casatoriei nemafiind un must. Cu toate acestea, aparitia unor noi membrii intr-un cuplu, copiii, aduce cu sine, necesitatea a diverse schimbari. Daca doresti sa ai un spatiu sigur si placut in care acestia sa creasca, sa se dezvolte, Romco Rezidential iti pune la dispozitie nenumaratele garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, perfecte atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu unul sau doi copii.
  • Succesul este deseori axat pe evolutia ta de pe planul profesional. Acesta, insa, este definit de catre fiecare persoana diferit, regasindu-se inclusiv pe planul personal sau social. Fericirea, pentru unele persoane, este intr-o stransa legatura cu succesul pe care il au in urma reusitelor si muncii depuse, reprezentand rasplata dedicatiei, sacrificiilor si investitiilor facute.
  • Independenta este forma pe care o prinde in societate, nevoia fiecarei persoane de a fii pe cont propriu, afirmandu-se ca adult. Aceasta vine cu diverse responsabilitati, in functie de planurile si dorintele tale. Odata cu inaintarea in varsta, cu definirea unui stil de viata propriu, modelat dupa personalitatea si job-ul tau, va aparea nevoia unui spatiu al tau, propriu, special amenajat dupa gusturile si nevoile tale. Apartamente precum cele de pe pagina http://romcorezidential.ro/apartamente-2-camere/, sunt considerate de „proaspetii adulti” ca fiind cea mai buna alegere, cand este vorba de achizitionarea si amenajarea locuintei personale.
  • Nevoia de siguranta apare dupa anii adolescentei, cand simti nevoia certudinii in actiunile si planurile pe care ti le faci. Desi este foarte sanatos ca pentru orice vis pe care il ai, sa faci un plan care sa contina pasii necesari pentru ca acesta sa devina realitate, este indicat sa nu uiti de importanta si frumusetea spontaneitatii. Siguranta si dezvoltarea unui sistem organizatoric propriu sunt foarte utile pentru a-ti echilibra stilul de viata si a-ti organiza timpul cat mai eficient, insa este esential sa nu te incatusezi singur intr-un glob de cristal, oferindu-ti sansa de a iesi din zona de confort, avand curajul de a experimenta si descoperi mereu lucruri noi.cuplu facand planuri pentru viitor
Cititorilor le-a mai placut si:  Imbratisarea- efecte miraculoase asupra mintii si trupului

VIITORUL – un concept abstract

Termenul de „viitor” este definit ca o perioada urmatoare momentului actual, prezent, acesta putandu-se referi la o perioada mai apropiata (cateva zile, saptamani, luni) sau mai indepartata (cativa ani, zeci de ani). Cu toate acestea, desi nu este un termen cu o definitie exacta, el va ajunge sa fie prezent, ulterior transformandu-se in trecut. De aceea, el are o importanta majora in viata fiecaruia dintre noi.

Cititorilor le-a mai placut si:  3 sfaturi pentru micii antreprenori: cum sa lansezi un brand de lux

Nefiind tratat cu prea multa importanta de catre unele persoane, repercursiunile actiunilor prezente se vor rasfrange asupra lor, atunci cand se vor astepta mai putin. Fiecare actiune si decizie are o reactie, aceasta putand aduce cu sine consecinte pozitive sau repercursiuni.  De aceea, este vital sa nu te gandesti doar la perioada apropiata cand faci alegeri, cand iei hotarari, avandu-te mereu in vedere, pe TINE de peste saptamani, luni si ani de zile.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ce este nasterea prin hipnoza?

pe culmile succesului, a fi in top

Pentru a avea o viata fericita, plina de reusite, este nevoie sa iti folosesti experienta acumulata de-a lungul vietii de pana acum pentru a-ti dezvolta judecata si instinctul, astfel incat sa poti analiza actiuniile viitoare, fie ale tale, fie ale celor din jur. Desi nu exista garantia desfasurarii perfecte a unui proiect ori actiuni, poti fi pregatit pentru a intampina orice situatie, gestionand-o cat poti de bine in momentul respectiv, in limita resurselor si cunostintelor avute.