Dotarea moderna a bucatariei cu ajutorul plitei incorporabile

Bucataria oricarei locuinte reprezinta de multe ori spatiul in care membrii familiei isi petrec cel mai mult timp. Mai ales astazi, cand bucatariile au devenit parte a livingului si chiar musafirii, de regula, sunt primiti in acest spatiu intim, extrem de confortabil.

Din aceasta cauza, un rol important il are felul cum arata interiorul bucatariei tale si, desigur, aparatura electrocasnica cu care este utilata. Daca pana acum ai avut un aragaz clasic cu patru ochiuri si o butelie durdulie, credem ca ar fi cazul sa faci o schimbare bazandu-te pe tehnologia moderna a zilelor noastre.

Te-ai gandit  sa achizitionezi o plita incorporabila ca sa capeti putin spatiu in plus renuntand la aragazul traditional? Bucataria va capata din start un alt aspect, mult mai modern, va parea dintr-un alt peisaj parca desprins din filmele de peste ocean.

Categorii de plite incorporabile existente pe piata romaneasca de profil

Pe piata din Romania exista o diversitate de astfel de plite incorporabile care pot fi introduse in mobilierul bucatariei, transformand aceasta camera intr-un spatiu modern, spectaculos. Un magazin online care comercializeaza astfel de produse este Badabum.ro,  lider de necontestat pe piata de vanzari de electrocasnice.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cel mai important motiv pentru care sa aplezi la montarea aerului conditionat!

In acest magazin online poti gasi patru tipuri de plite incorporabile din care poti alege produsul perfect pentru dotarea bucatariei tale:

plita incorporabila

 • Plita incorporabila cu tip de alimentare electric – extrem de practica, nu ocupa mult spatiu, modernizeaza si infrumuseteaza bucataria;
 • Plita incorporabila cu tip de alimentare cu gaz – mica, aspectuoasa si practica, dar si extrem de sigura;
 • Plite incorporabile cu tip de alimentare cu inductie –se gateste rapid si se economiste energie;
 • Plite incorporabile cu tip de alimentare mixta – functioneaza atat pe gaz, cat si electric, in functie de nevoile persoanei in cauza.
Cititorilor le-a mai placut si:  Tipuri de huse: CUM sa o alegi pe cea potrivita

Tot ce ai de facut este sa optezi pentru una dintre aceste plite pe care sa o incorporezi in mobilier in asa fel incat sa adaugi un plus la designul incaperii.

Pentru ce fel de plita incorporabila ai putea sa optezi?

Daca ai decis sa optezi pentru o plita incorporabila in mobilierul bucatariei tale, atunci ai facut cea mai buna alegere.

Un produs cu adevarat performant pe care ai putea sa-l iei in considerare cand faci shopping este unul de tip mixt, de 60 de cm, cu 4 zone de gatit, care presupune cateva caracteristici vitale cand vine vorba despre o plita incorporabila moderna, functionala si calitativa:

plita incorporabila

 • Poate fi intotdeauna curatata prin stergere, datorita tehnologiei cu inductie;
 • Suprafata nu devine niciodata cu adevarat fierbinte;
 • Stropii si petele nu se intaresc;
 • Control intuitiv asupra incheierii procesului de gatire;
 • Se poate intrerupe procesul de gatire si apoi sa se reia printr-o simpla atingere;
 • Se ajunge rapid la cele mai inalte temperaturi, astfel se economiseste timp pretios;
 • Libertatea de a comuta intre doua metode de gatit;
 • Detine un suport robust, care sustine vasele.
Cititorilor le-a mai placut si:  Ai nevoie de iluminat puternic in gradina ta? Eu am ales proiectoarele LED si sunt foarte multumit!

Cu totii, mai ales gospodinele care bucataresc in fiecare zi, s-au saturat de eternul aragaz cu patru ochiuri, masiv, care ocupa spatiu mare si care mereu da bataie de cap atunci cand trebuie curatat. Ajutorul il poti obtine cu usurinta datorita tehnologiei zilelor noastre, ce aduce in prim-plan o inovatie senzationala, de mare eficienta, si anume plita incorporabila.

Alege eleganta, functionalitatea usoara si simpla, armonia cu mobilierul, iar gatitul se face mult mai rapid, fara cheltuieli mari!