Esti sofer? Iata cateva dintre cele mai intalnite mituri despre bateriile auto Rombat

Daca esti sofer, cu siguranta stii ca bateria masinii tale este printre cele mai importante componente care asigura bunul mers al masinii. Cu toate acestea, in jurul ei s-a creat o plasa de mituri, care mai de care mai ciudate sau, de ce nu, adevarate. In articolul urmator, vom lua cateva dintre miturile frecvente despre acumulatorii auto Rombat si le vom analiza. Sunt ele oare adevarate sau false? Mai multe informatii, in cele ce urmeaza.

Ce este fals si ce este adevarat despre acumulatorul auto Rombat?

Mituri sunt peste tot, de la cel mai important la cel mai insignifiant obiect. Prin urmare, era imposibil ca uzul bateriilor de masina sa scape de aceasta procedura. Doua dintre cele mai cunoscute mituri despre acumulatorii auto vor fi creionate mai jos.

Cititorilor le-a mai placut si:  Fii chic in 2015 - Ai dreptul sa porti pantofi de dama eleganti!

baterii auto rombat

  • In timpul condusului, bateriile auto Rombat vor fi incarcate complet de catre alternator. Ei bine, afirmatia este doar un mit, pentru ca, in realitate, acest lucru nu este posibil intotdeauna, mai ales cand soferul autoturimului opreste des sau cand efectueaza drumuri relativ scurte in anotimpul rece. Alternatorul este un generator de curent alternativ, iar acesta nu poate incarca complet bateria atunci cand masina nu merge la drum lung sau (mai ales) cand drumurile scurte sunt realizate pe timp potrivnic si racoros.
  • Impulsurile de curent asupra bateriei ii pot prelungi durata de viata. Nici acest lucru nu este adevarat, intrucat nu vorbim despre o prelungire de perspectiva a vietii bateriei, ci mai degraba despre o „readucere la viata” prin cresterea pe moment a aciditatii bateriei.
Cititorilor le-a mai placut si:  Cum sa-ti cureti tenisii

Fiecare sofer care a achizitionat baterii auto Rombat va fi de acord ca cele doua de mai sus sunt doar simple mituri, iar viata unei baterii depinde in mod obligatoriu de calitatea componentilor sai. Fara doar si poate,  orice acumulator auto marca Rombat garanteaza o calitate superioara, precum si o durata de viata prelungita, indiferent de pretul la care a fost achizitionata. De asemenea, exista mai multe tipuri de baterii:

  • In functie de capacitatea lor: baterii de 40, 44, 52, 62, 88, 100 etc Amperi. Capacitatea bateriei se refera la marimea sarcinii electrice care o strabate.
  • In functie de model: acumulatori auto Rombat Pilot, Calciu, Ciclon, Premier, Tornada.

Bateriile auto Rombat sunt baterii cu traditie pe piata din Romania, iar daca veti dori sa le achizitionati, puteti apela cu usurinta la site-ul NeoBat.ro. Aici vezi gasi cu siguranta baterii auto Rombat ieftine, dar calitative, care nu vor dezamagi nici soferii, nici masinile. De asemenea, NeoBat ofera si serviciul de montaj pentru bateriile auto achizitionate de la ei, preturile fiind variate in functie de locul unde se afla montata bateria veche, totusi accesibile tuturor.

Cititorilor le-a mai placut si:  Kitul de distributie pentru Opel Corsa C – schimba-l cu cea mai mare atentie!

Bateriile auto Rombat sunt recomandate tuturor soferilor

Fiind ieftine, dar calitative si cu o durata de viata extinsa, bateriile Rombat sunt preferate de mai toti soferii care isi doresc o componenta fiabila pentru masina lor. Preturile sunt variate, dar mai mult decat accesibile, iar acest lucru ii atrage cu siguranta pe toti cei care vor un raport calitate-pret imbatabil.