Exista calculatoare performante SH?

Un calculator performant, trebuie sa recunoastem, costa foarte mult, chiar exagerat. Iar in cazul in care ai nevoie de mai multe? Spre exemplu intr-o firma de publicitate ai nevoie de cel putin 30 de calculatoare, pentru ca totul se realizeaza cu ajutorul acestora, iar daca nu sunt performante risti sa le schimbi des, prea des, ceea ce inseamna costuri prea mari pentru o mica intreprindere. Aflati ca nu aveti nevoie neaparat de calculatoare noi, care au costuri exagerate, pentru a va indeplini activitatiile profesionale. Calculatoarele SH pot fi la fel de performate si pot realiza la fel de multe activitati, precum cele noi. Asta doar in cazul in care sunt achizitionate din magazine care ofera calitate si calculatoare SH de ultima generatie.

Pentru a indeplini standarde inalte, precum calculatoarele noi, acestea, SH, trebuie sa treaca prin anumite teste inainte de a fi comercializate. Aceste sunt mai mult decat calculatoare SH, sunt calculatoare refurbished, acestea fiind reconditionate si imbunatatite. Reconditionarea poate fi realizata de catre producator sau de catre specialistii IT, astfel reusesc sa aduca calculatoarele la starea initiala.

Cititorilor le-a mai placut si:  Tipuri de huse: CUM sa o alegi pe cea potrivita

Calculatoarele refurbished si SH sunt, de fapt, ceea ce aveti nevoie, in special atunci cand numarul pe care vreti sa il achizitionati este mare. Preturi mici, dar calitate superioara la fel ca cea a calculatoarelor noi.

Puteti da click aici pentru a afla care este oferta unui magazin de specialitate la calculatoare second hand.

De unde puteti achizitiona un pc sh sau refurbished performant?

In categoria calculatoarelor SH si refurbished intra chiar si calculatoarele noi care au fost returnate de catre clienti in perioada de gratie, iar producatori le-au reparat si le-au redus la conditiile initiale.

Cititorilor le-a mai placut si:  Tipuri de huse: CUM sa o alegi pe cea potrivita

In cazul in care va doriti performanta si calculatoare despre care am mentionat mai sus, adica SH si refurbished, locul din care acestea pot fi achizitionate este: NoudinNou.ro, acesta este un magazin online care comercializeaza sisteme de ultima generatie SH.

Iata care sunt calculatoarele SH si refurbished pe care le puteti achizitiona in cadrul site-ului NoudinNou.ro:

  • Sistem I7 860 – acesta este cu adevarat un calculator performant, avand un design modern si anumite dotari care faciliteaza utilizarea. In plus, magazinul online ofera 2 ani garantie la acest computer second hand. Ca detalii tehnice acest pc are integrata placa video si are instalat Windows 8.1
Cititorilor le-a mai placut si:  Tipuri de huse: CUM sa o alegi pe cea potrivita

calculatoare-sh

  • Lenovo E50-00 Intel J2900 – acesta este dotat cu procesor Intel J2900 si cu 4 nuclee. In cazul in care sunteti cunoscator, veti intelege cat este de performant acest calculator, de asemenea acesta are instalat Windows 8.1 pentru a putea fi utilizat imediat dupa achizitionare

pc-sh

Acestea sunt cateva dintre calculatoarele SH de ultima generatie pe care NoudinNou.ro le comercializeaza. Pentru mai multe detalii tehnice, sau de alta natura, accesati site-ul.

Cumparand calculatoare SH va puteti bucura de un excelent raport calitate-pret,acestea fiind in conditii optime, verificate de tehnicienii IT si curatate inainte de a fi comercializate. Sunt intr-o stare ca cea pe care au avut-o atunci cand au fost fabricate si pot fi utilizate atat pentru indeplinirea activitatilor profesionale, cat si pentru uz general!