Ghid de asigurari auto – Cu Casco sau fara Casco?

Esti sofer in Romania si iti e teama de eventualele pagube financiare pe care le poti suporta in cazul in care vei fi implicat intr-un accident auto? Ei bine, avand in vedere faptul ca multe se intampla pe sosele noastre, nimeni nu te condamna pentru aceasta temere! Insa daca te-ai saturat de sa iti tii inima in dinti atunci cand pleci la drum, atunci este cazul sa te informezi despre cum te poate proteja financiar o asigurare auto Casco, cat de multe iti ofera si care sunt pasii pe care trebuie sa ii indeplinesti pentru a intra in posesia ei!

Cititorilor le-a mai placut si:  Pentru afaceri de succes, investiti in uscatoare de maini profesionale!

Cu Casco sau fara Casco – cum vei fi protejat financiar in totalitate?

Pe multi dintre soferii din Romania ii auzi spunand “Am deja o polita RCA, de ce as mai avea si una Casco?”… ei bine, acestia sunt cei care nu cunosc beneficiile asigurarilor casco in comparatie cu beneficiile politelor RCA.   RCa-ul nu te protejeaza financiar in momentul in care ai avut un incident in trafic, iar masina ta a fost avariata. Ea il va proteja pe cel care a suferit pagube din vina ta, motiv pentru care asigurarea RCA se va indrepta catre reparatiile produse automobilului pe care le-ai lovit si nu asupra masinii tale

Cititorilor le-a mai placut si:  Misterul unei poze de nunta, gasita in ruinele atacurilor de la 11 septembrie, a fost rezolvat cu ajutorul retelelor de socializare

In schimb, o asigurare casco completa va actiona in ambele sensuri. Astfel, ea iti va proteja masina si va actiunea cu scopul de a repara avariile fara cost si va fi optima pentru a actiona in privinta reparatiei celuilalt automobil, in cazul in care tu esti vinovat de producerea incidentului!

Oferta de achizitionare a asigurarii Casco Go

Daca masina ta are intre 7 si 15 ani vechime, daca ai de gand sa te protejezi fianciar complet si daca iti doresti promtitudine in rezolvarea imediata a avariilor suferite in urma unui accident auto, atunci polita Casco este perfecta pentru tine!

Cititorilor le-a mai placut si:  Lucruri de care ai cu adevarat nevoie la al doilea copil

Suma de care vei beneficia in cazul unui incident auto este de 8000 de euro, iar daca vei colabora cu o firma recunoscuta pe plan national in acest domeniu de profil, service-urile agregate pe teritotiul Romaniei vor fi obligate sa ofere decontare imediata! Multe alte informatii despre asigurarea obligatorie RCA si asigurarea facultativa Casco le poti gasi dand click pe acest link.