IceWorld te ajuta sa it exersezi abilitatile de sculptat cu calupurile de gheata!

IceWorld este cea mai mare fabrica de producer a ghetii din Romania, aparuta in anul 2006 pe piata din Romania si din 1999 pe pietele de gheata din Italia si Spania. Tari precum Spania si Italia fiind mari consumatoare de gheata datorita climatului care permite consumul de bauturi reci pe tot parcursul anului, cei de la IceWorld si-ai perfectionat procesul de fabricare al ghetii astfel acestia produc in acest moment una dintre cea mai de calitate gheata din Europa, datorita apei pure filtrata de cele mai moderne aparate.

Ce rol au calupurile de gheata?

calupuri de gheata

Calupurile de gheata sunt bucati de gheata de mari dimensiuni care sunt cel mai adesea folosite in baruri si restaurante  unde este o cerere mare de gheata si unde clientii doresc diferite forme ale ghetii, dar mai este folosita si la sculptarea in gheata sau constructia de adevarate opera de arta precum castele si statui de gheata  sau chiar un iglu. Daca vreiti  sa  exersati  sau sa va puneti in evidenta talentele de sculptor de gheata, atunci puteti comanda de aici calupuri de gheata la pachete de 6 kg de cea mai buna calitate. Dar IceWorld nu produce doar calupuri ci si cuburi de gheata de calitate superioara care vin in pachete 2.5 kg si care sunt perfecte pentru racira bauturilor dumneavoastra mai  puteti alege cuburi de gheata carbonica care sunt excelente la evenimente sau spectacole datorita efectelor speciale pe care le produc sau puteti alege sa cumparati direct shoturi de gheata care sunt perfect pentru consumul bauturilor tari fara a fi alterat gustul acestora. Calitatea produselor din gheata de la IceWorld este reprezentata cel mai bine de timpul de decongelare al produselor, acestea rezistand pana la 45 de mnute la o temperature de 35 de grade C.

Cititorilor le-a mai placut si:  Consulta un magazin de acvaristica pentru a gasi acvariul ideal casei tale!

De ce sa cumpar calupuri de gheata si sa nu le fac acasa?

Acasa la dumneavoastra nu aveti spatiul necesar producerii si chiar daca ati avea posibilitatea sa produceti, procesul este unul foarte lung si calitatea ghetii nu este una foarte buna. Asa ca va recomandam sa comandati direct de la un producator de gheata pentru a va usura viata. Un alt lucru important pe care IceWorld il ofera clientilor sai este acela ca la orie comanda de peste 50 kg de gheata, va fi livrata la domiciliu si daca locuiti in Bucuresti, transportul este gratuit si la comandarea a peste 1000 kg de gheata  vi se da posibilitatea sa negociati pretul initial astfel puteti beneficia de o reducere semnificativa.

Cititorilor le-a mai placut si:  6 pasi pentru a te transforma intr-o persoana mai buna. Viata ta se va schimba radical!