Intr-un apartament de 3 camere in regim hotelier ai parte de tot spatiul din lume

Pentru ca hotelurile sunt tot mai aglomerate si multi nu gasesc camere libere cand se grabesc sa se cazeze in Bucuresti si au nevoie de spatiu, o varianta care ia amploare acum este cea de inchiriere a unui apartament de 3 camere in regim hotelier. Cei care aleg aceasta modalitate de cazare se declara multumiti de calitatea serviciilor si de facilitatile incluse in pret.

La ce sa fii atent, cand vrei sa te cazezi intr-un apartament cu 3 camere, in regim hotelier?

Exista persoane care vin in Bucuresti sa viziteze principalele atractii turistice ale Capitalei cu familia sau cu prietenii. Pentru ca prefera sa se uite la un film impreuna seara, cand se intorc din oras, ei au nevoie de spatiu. Asa ca, o varianta foarte buna este inchirierea unui apartament cu 3 camere in regim hotelier cu toate facilitatile. Si, de ce nu, poate vei gasi exact acea agentie imobiliara care sa iti faca si o oferta grozava, in care, daca stai mai mult de 5-6 nopti, sa platesti mai putin. Hai sa vedem impreuna cateva motive pentru care ai alege cazarea la un apartament de 3 camere, in regim hotelier.

  • In primul rand, ai mai mult spatiu. Nu te poti inghesui cu toata familia sau cu prietenii cu care ai plecat la drum intr-o garsoniera. Fiecare va avea camera lui, dar va veti putea intalni in sufragerie sau la bucatarie, unde sa mancati ceva impreuna si sa va uitati la televizor.
  • Confortul este alt avantaj, pe care toti si-l doresc, atunci cand incep sa studieze ofertele existente pe piata imobiliara. Desi in fotografiile publicate pe internet, multe hoteluri si pensiuni arata niste camere placute, curate, ingrijite, ai putea avea surpriza de a da banii pe o camera de hotel care nu este ca in poze. Tocmai de aceea, bazeaza-te doar pe o agentie imobiliara de incredere, care se tine de cuvant si iti prezinta exact serviciile si facilitatile pe care ti le pune la dispozitie.
  • Pretul. Da, acesta credem ca este, de fapt, pe primul loc, insa, in ultimul timp, s-a observat o detasare fata de pret a turistilor, pentru ca prefera calitatea, chiar daca platesc putin mai mult. Totusi, ar fi minunat daca ai prinde niste oferte.
  • Cauta, dinainte de a te caza, un apartament de 3 camere in regim hotelier care se afla in apropiere de punctele de atractie pe care vrei sa le vizitezi sau de locul unde va trebui sa ajungi la intalnirile de afaceri planificate.
Cititorilor le-a mai placut si:  Complex rezidential in Prelungirea Ghencea pentru familii numeroase de la Cubic Residence.com

Ai nevoie de liniste, in vacanta ta? Vei avea, intr-un apartament de 3 camere in regim hotelier

Cand pleci de acasa, in afara de confortul tuturor facilitatilor pe care vrei sa le ai, iti doresti liniste. Probabil ca ai acasa niste vecini galagiosi, care nu te lasa sa te odihnesti, nici ziua, nici noaptea. Nu te ingrijora; daca alegi sa te cazezi in regim hotelier, intr-un apartament cu 3 camere din Bucuresti, vei avea parte de toata linistea pe care o vrei. In afara de personalul de curatenie, care nici el nu te va deranja cu vizite dese, nu are cine sa te mai deranjeze.

Cititorilor le-a mai placut si:  Splaiul Independentei este locul ideal sa iti achizitionezi un apartament

Asadar, iata doar cateva dintre sfaturile noastre in ceea ce priveste alegerea unei cazari intr-un apartament cu 3 camere, in regim hotelier. Tot ce iti mai ramane sa faci este sa te hotarasti care oferta se potriveste cel mai bine personalitatii si nevoilor tale.

Cititorilor le-a mai placut si:  Vrei sa iti cumperi un apartament? Alege unul din apartamentele din Nerva Traian