Kendall Jenner impartaseste secretul abdomenului ei sexy

O stii pe Kendall Jenner – unul dintre cele mai HOT modele ale momentului. Iar daca ai vazut-o pe podium la show-ul Victoria’s Secret, sigur ii stii si abdomenul!

Imagini pentru kendall jenner absKendall Jenner defileaza, la momentul actual, pe unele dintre cele mai celebre podiumuri fashion. Silueta ei a facut-o sa fie cunoscuta de toata lumea drept „modelul familei Kardashian-Jenner”, dar nu iti imagina ca a obtinut aceasta silueta fara sa munceasca!

Ei bine, Kendall Jenner a impartasit cu toata lumea secretul abdomenului ei sexy, chiar pe aplicatia sa pentru smartphone, care ii serveste, cateodata, drept jurnal personal.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cursurile de somelieri se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor

Trebuie sa iti placa ceea ce faci

Kendall spune ca abdomenul este partea ei preferata din corp pe care sa o lucreze. Poate de aceea are rezultate atat de bune!

Trebuie sa faci exercitii pana cand te doare atunci cand razi

Kendall a mai spus ca antrenorul ei personal (care lucreaza si cu Khloe Kardashian) o pune sa faca exercitii foarte grele pentru abdomen. Kendall a dezvaluit ca nu poate nici sa rada a doua zi dupa antrenament, dar ca acest lucru ii da satisfactia lucrului bine facut.

Cititorilor le-a mai placut si:  Activitatea preferata a suporterilor – Care sunt secretele succesului in pariurile online?

Nu ai nevoie neaparat de un antrenor personalImagini pentru kendall jenner abs

Kendall Jenner a mai impartasit publicului ca foloseste si aplicatii pentru exercitii, dintre care un exemplu ar fi Instant Abs Trainer (o gasesti in Apple Store). Acolo vei gasi o serie de antrenamente si exercitii pe care le poti face oriunde, oricand.

Cititorilor le-a mai placut si:  Pasionat de adrenalina? TOP 3 CHALLENGE-uri pe care trebuie sa le faci

Motiveaza-te

Kendall Jenner a mai marturisit ca se motiveaza singura si ca ideea de a face exercitii ii vine, cateodata, din senin. Spre exemplu, modelul a povestit ca atunci cand se uita la televizor, se gandeste ca, de fapt, ar trebui sa faca abdomene. Dar nu lasa gandul la stadiul de idee, ci il pune in practica.

Poate asa reuseste sa aiba un abdomen de invidiat, asa cum poti vedea ma jos!