Pentru siguranta ta apeleaza la camerele de supraveghere de exterior

Vizibilitatea asupra proprietatii tale sau  a zonleor adiacente locuintei tale este foarte importanta pentru siguranta ta si cel mai bun mod de a vedea ce se intampla in exteriorul locuintei tale este cu ajutorul unei camere de supraveghere video de exterior.

Camerele video de exterior fuctioneaza chiar si la temperaturi extreme de pana la 60 de grade Celsius

camere supraveghere exterior

Camerele de supraveghere video de exterior sunt fata de cele de interior mult mai rezistente, de cele mai multe ori avand o carcasa metalica sau cel putin dintr-un material foarte dur pentru a rezista la intemperii sau acte de vandalism.  Acestea sunt dotate cu lumini infrarosii pentru o mai buna vizibilitate chiar si pe timpul noptii, avand o raza de actiune de pana la 120 de metri. Functiile suplimentare de care dispun camerele de supraveghere video de exterior de la Atu Tech sunt:

  • WDR- care compenseaza pentru zonele cu constrast puternic.
  • BLC- care compenseaza atunci cand intra prea multa lumina in lentila.
  • Functii de reducere a zgomotului de imagine.
Cititorilor le-a mai placut si:  Gazonul artificial de la artagradinilor.ro, intre frumusete si utilitate

Pe langa camerele de supraveghere video de exterior mai gasiti si alte sisteme de securitate precum sisteme de alarma sau chair si automatizari de porti batante sau culisante, automatizari usi de garaj sau diferite tipuri de camere de supraveghere video pentru toate zonele in care doriti sa fie amplasate. Acestia va pun la dispozitie specialisti in insatalarea si montarea de sisteme de securitate pentru ca acestea sa functioneze cum trebuie. Daca alegeti sa va cumparati camere de supraveghere video de exterior, atunci trebuie sa stiti ca acestea pot rezista la temperaturi extreme cuprinse intre +60 de grade Celsius si -30 de grade Celsius, fiind aparate de o carcase care le protejeaza si de intemperii sau ploaie.

Cititorilor le-a mai placut si:  Iarna, talpile tale vor putea sta goale pe gresia calda, daca ai incalzire in pardoseala

Cu Atu Tech iti poti cumpara camere de supraveghere video de exterior atat wireless cat si cu fir

Alegerea tipului de camere de supraveghere de exterior este una dificila deoarece trebuie sa alegeti intre cele cu fir sau wireless, dar daca doriti sa amplasati camerele de surpaveghere in locuri greu accesibile, atunci camerele de supraveghere de exterior prin wireless sunt cele mai potrivite.

Cititorilor le-a mai placut si:  Motocoasa electrica te ajuta sa tai iarba din gradina ta mai usor si mai rapid