Petitie online: Se cere demisia lui Serban Nicolae, senator PSD

Pe Internet cirula o petitie in care se cere demisia lui Serban Nicolae, senator PSD, iar reactia vine la doua zile dupa ce senatorul PSD, Serban Nicolae, a declarat, in Parlament, ca partizanii din munti au slabit capacitatea de aparare a Romaniei, iar Stalin si Churchill au fost la fel, doi criminali.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ce pantofi sa porti in functie de locul unde va fi petrecerea

Iata cum suna textul petitiei:

“Demisia senatorului Șerban Nicolae, PSD

Solicitam, de urgenta, demisia senatorului Șerban Nicolae, parlamentar PSD, pentru insulta adusa memoriei luptatorilor anticomunisti, singura rezistenta anticomunista la instalarea regimului ilegitim comunist in Romania.

Consideram ca senatorul Șerban Nicolae nu reprezinta interesele poporului roman si nu isi merita calitatea de senator, in consecinta solicitam demisia conform art. 70 alin. 2 din Constitutia Romaniei.

Cititorilor le-a mai placut si:  Uleiul de argan bio cosmetic - un tratament trainic pentru frumusete!

Un parlamentar ales al Romaniei are obligatia de a respecta deminitatea umana, istoria Romaniei si sa reprezinte cetatenii Romaniei cu respect si integritate. Senatorul Șerban Nicolae nu reflecta niciuna din aceste calitati absolut necesare pentru un reprezentant ales si consideram ca nu merita sa ramana in Parlamentul Romaniei.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cele mai noi baterii auto de Dacia sunt in oferta magazinului online Neobat

Solicitam demisia de urgenta si retragerea sprijinului parlamentar!”

Pana in acest moment, peste 80 de persoane au semnat aceasta petitie.

Sursa: https://www.petitieonline.com/demisia_senatorului_erban_nicolae_psd