Pixurile inscriptionate, cadouri-simbol de neuitat pentru partenerii tai de afaceri

 

Instrumentele pentru scris si-au facut pentru prima data aparitia in Egipt, insa, mai aproape de societatea actuala in ceea ce priveste aceste instrumente a fost aparitia pixurilor. Instrumentele de scris ale epocii moderne in care ne aflam dau o nota de eleganta si finete artei scrisului. Iar daca in trecut stramosii nostril scriau cu stilouri din trestie de mare, astazi lista instrumentelor de scris pare a fi infinita. Totusi, pixurile inscriptionate raman cea mai eleganta metoda de scris.

Din ce in ce mai multa lume apeleaza la obiectele personalizate, cum ar fi pixurile, ca materiale publicitare (promotionale) in cadrul oricarei campanii de marketing. Astfel se creeaza o imagine puternica de brand, iar persoanele care folosesc pixurile personalizate cu sigla companiei, vor face, practic, reclama gratuita in orice moment al zilei.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum stii sa iti surprinzi oaspetii? Alege niste invitatii de nunta deosebite, cartea de vizita a evenimentului tau

Pixurile inscriptionate, niste “stilouri emancipate” pentru oamenii de succes

pixuri personalizate

Cum se face personalizarea pixurilor? Ei bine, indiferent de suprafata lor, pixurile se pot personalize prin tiparire directa. Este cea mai noua si mai performanta metoda de a tipari obiectele. Pixul se introduce in echipamentul de tipar, dupa care se tipareste digital grafica pe el. Vopseaua patrunde in plastic si devine, practic, parte din material. Nu se poate sterge sau zgaria, personalizarea fiind permanenta.

Se pune din ce in ce mai mult accent pe obiecte cu utilizare imediata si pe termen cat mai lung, astfel ca pixurile personalizate sunt un must-have al oricui. Pixurile metalice personalizate reprezinta o modalitate foarte ieftina de a popularize numele, logo-ul sau brandul unei companii. Ele s-au dovedit, de-a lungul timpului, a fi foarte eficiente, deoarece mesajul companiei ramane cu clientii. Pixurile personalizate sunt ieftine, si pot fi utilizate pentru urmatoarele tipuri de comunicare:

  • Comunicare interna, pentru angajatii firmei, un bun prilej de a le oferi un cadou cu ocazia sarbatorilor
  • Comunicare externa, ca materiale de promovare a firmei, oferite clientilor sau partenerilor de afaceri (pixurile personalizate cu numele firmei tale)
Cititorilor le-a mai placut si:  Cauti idei de cadouri pentru cei dragi? Calendarele 2016 personalizate pot fi darurile ideale!

Oricare dintre noi scriem zilnic si, chiar daca noile tehnologii au inlocuit rapid instrumentele de scris, pixurile inscriptionate nu sunt deloc de neglijat. Iar daca un gadget se poate strica, ei bine, pixul este instrumentul de scris care continua sa reziste in timp…

Pintexim.ro, cea mai buna alegere pentru pixurile inscriptionate

pixuri personalizate

Designul pixurilor inscriptionate de la Pintexim este unul foarte atractiv, cu linii si culori inspirate de tendintele zilei. Un pix inscriptionat trebuie sa atraga atentia ca fiind un suport de calitate pentru mesajul pe care vrea sa-l transmita. Aspect, originalitate si calitate: toate aceste trei caracteristici se regasesc in pixurile metalice personalizate, de la pintexim.ro, intr-un echilibru perfect, care face din fiecare pix un cadou de neuitat. Atentia la calitate incepe inca din procesul de selectie a materiilor prime, iar la Pintexim ele sunt de cea mai buna calitate. Iata de ce, pentru a oferiun pix personalizat, trebuie sa alegi Pintexim. Pixurile personalizate de la Pintexim sunt ieftine si calitative.

Cititorilor le-a mai placut si:  Vara, doamnele poarta sandale de dama cu stil si eleganta

Nu uita! Numai un pix de calitate poate imbunatati, cu adevarat, un mesaj si poate face un brand mai vizibil! Alege calitate, alege Pintexim!