Tu știi la ce pericole te expui dacă folosești produse de curățenie chimice și nu detergenți bio?

Chiar dacă nimeni nu ți-a spus până acum și nici nu este menționat pe ambalajul produselor de curățenie care au la bază substanțe chimice, aceștia pot fi extrem de nocivi pentru sănătatea ta și a familiei.

Deși nu este declarat tare și răspicat, studiile au confirmat că majoritatea bolilor de pielea, în cazul adulților, dar și al copiilor, sunt cauzate de folosirea incorectă a produselor de curățenie. Da, suntem tentați să credem toate reclamele în care petele de grăsime ies în doi timpi și trei mișcări, precum și declarațiile unor personaje publice care recomandă cu desăvârșire folosirea acestor tipuri de detergenți. Însă e timpul să acordăm o mai mare atenție sănătății înainte de toate și să încetăm să ne mai punem în pericol sănătatea noastră și a familiei. Ai toate motivele ca de acum să începi să înlocuiești vechile obiceiuri de curățenie cu cele naturale și care nu au efecte negative asupra pielii și organismului tău.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum si de ce sa apelezi la o operatie de micsorare de sani?

Și detergenții bio scot orice pată, fără să atace în vreun fel țesăturile

Tu știi la ce pericole te expui dacă folosești produse de curățenie chimice și nu detergenți bio?Detergenții din ingrediente 100% naturale folosesc enzimele pentru a putea să pătrundă cât mai adânc în fibra țesăturii, astfel încât să îndepărteze orice urmă de murdărie. Mai mult decât atât, nici măcar nu trebuie să fixezi temperatura de spălare foarte ridicată, asta pentru că petele vor ieși chiar și la 40 de grade Celsius. Spre deosebire de detergenții obișnuiți, care acționează asupra petelor abia la temperaturi foarte, în cazul enzimelor din detergenții bio, aceștia se eliberează imediat.

Detergenții chimici pot oricând deveni bombe cu ceas pentru sănătatea ta

Nu este deloc neglijabil faptul că foarte mulți dintre medici dermatologi au început să ceară pacienților înlocuirea detergenților chimici cu cei naturali, mai ales după ce au descoperit boli de piele cauzate, în principiu, din cauza produselor de curățenie folosite. Parfumul pe care îl emană detergenții chimici, precum și ingredientele fabricate în laborator sunt câteva dintre motivele pentru care apar iritațiile de piele, precum și multe alte pericole pentru organism, mai ales în cazul copiilor. Pentru a putea să conștientizezi pericolele la care te expui atunci când folosești detergenții chimici, gândește-te că majoritatea iritațiilor de piele, a alergiilor, primele simptome ale astmului, dar și cancerul de piele, precum și infertilitatea la adulți sunt printre cele mai numeroase boli care pot apărea din cauza detergenților.

Cititorilor le-a mai placut si:  Gust amar in gura? Iata care pot fi cauzele!

Pielea ți se descuamează, ai mereu mâncărimi la nivelul stratului dermic, iar toate aceste manifestări te fac să îți pierzi, încet-încet, o bună parte din confortul zilnic? Atunci ia în considerarea achiziția unor detergenți compuși din ingrediente bio.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cadrele de mers - fixe sau mobile?

Magazinul 10beneficii mă ajută să am grijă de sănătatea mea și a familiei

Și cum puține magazine mai sunt de încredere atunci când vine vorba despre comercializarea de produse bio, magazinul online 10beneficii.ro este locul care îți garantează că vei primi acasă produse de curățenie 100% naturale. Începe să acorzi o grijă sporită sănătății tale și a familiei și fă primul pas, prin cumpărarea unor detergenți bio, atât pentru îngrijirea casei, cât și pentru spălarea rufelor. Tu ești responabil de sănătatea ta!