Proprietatea ta este in siguranta? Alege un kit de supraveghere video!

Siguranta este un lucru fragil! De asta exista diverse tipuri de asigurari, prin care decizi, din timp, sa fii mai bine acoperit in cazul unui eveniment nefast iminent. Cu toate acestea, asigurarile pentru bunurile tale nu sunt singurele masuri pe care le poti lua pentru a le proteja, mai ales impotriva diverselor tipuri de infractiuni care implica spargeri si furturi de pe proprietatile tale, fie personale sau de afaceri. Din acest motiv, un sistem de supraveghere video este mai mult decat binevenit, pentru a monitoriza in permanenta fiecare miscare si pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, atat in momentele in care nu esti prezent, cat si in cele in care vrei sa observi fara a fi vazut anumite amanunte, precum prestatia angajatilor tai.

Siguranta are multe fatete, iar cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iei toate masurile necesare pentru a o intretine. Desigur, un sistem de supraveghere nu va impiedica derularea unui eveniment infractional, insa daca este dublat de un sistem de alarma performant, atunci poti fi sigur ca ii vei inhiba pe toti infractorii care iau decizia de a patrunde pe spatiul proprietatilor tale.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum maximizezi spatiul din garajul tau? Iata cat folos iti aduce o usa de garaj sectionala, de tip rulou

Ce trebuie sa stii despre kiturile de supraveghere video?

kit supraveghere video
Un kit de supraveghere video este un ansamblu de elemente specifice monitorizarii, adunate toate intr-un set performant si compatibil. Exista, evident, posibilitatea de a achizitiona separat toate componentele unui astfel sistem de supraveghere video, insa vei fi nevoit sa fii mult mai atent la compatibilitatea acestora, precum si la bugetul pe care va trebui sa il investesti. Daca vrei un kit de supraveghere video, vezi preturile aici!

Un kit de supraveghere video insumeaza elemente vitale pentru orice monitorizare de calitate, precum:

  • Sistem de inregistrare DVR – componenta esentiala a oricarui sistem de supraveghere video, fiind cel care inregistreaza toate informatiile surprinse de camere, cu o memorie foarte mare pentru inregistrari de calitate si de lunga durata
  • Camere de supraveghere video – probabil cele mai importante componente ale unui kit de supraveghere video, fiind capabile sa inregistreze fiecare miscare si sa monitorizeze in orice unghi. Calitatea imaginilor suprinse, mobilitatea si raza vizuala a acestor camere difera de la un sistem de supraveghere video la altul si sunt in general esentiale pentru o montiorizare de calitate
  • Sursa de alimentare si cabluri specifice – accesorii care asigura atat conectarea la energie electrica, precum si transmiterea informatiei de la camera la DVR, sau de la camera catre alte unitati de supraveghere video, in timp real
Cititorilor le-a mai placut si:  Sfaturi utile pentru alegerea unei baterii auto

Exista si alte accesorii, care variaza, in functie de modelul de sistem de supraveghere, insa cea mai mare diversitate consta in numarul de camere video de supraveghere, precum si in calitatea acestora si a DVR-ului. Fa o analiza specifica acestui domeniu, stabileste-ti un buget si incearca sa iei cea mai calitativa decizie posibila.

Cititorilor le-a mai placut si:  Dedurizatoarele de apa – Aliatele tale pentru o sanatate de fier!

De ce sa achizitionezi un kit de supraveghere video de la un magazin online?

kituri supraveghere

Te-ai gandit, probabil, ca achizitia unui astfel de kit de supraveghere nu este tocmai usoara. Nu te inseli, insa nici nu trebuie sa te descurajezi, pentru ca in mediul online gasesti foarte multe solutii de calitate, daca stii ce magazin online sa selectezi.

Pe www.a2t.ro, de exemplu, poti gasi o serie de foarte multe tipuri de kituri de supraveghere video, care difera prin numarul de camere, capacitatea DVR-ului si prin numeroase alte caracteristici care pot fi observate la o analiza mai atenta. Tot ce trebuie sa stii este faptul ca la Atu Tech, toate elementele unui kit de supraveghere video sunt concepute pentru a fi disponibile oricarui buget si oricaror pretentii. Asigura-ti propria ta proprietate printr-o monitorizare de calitate!