Romania stabileste un nou record in 2017: Inmatricularile noi de autoturisme au crescut cu 32,7% in T3!

O stire interesanta mi s-a parut aceasta:

Inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 32,2% in trimestrul al treilea din 2017 fata de acelasi trimestru din 2016, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica (INS).

In perioada iulie-septembrie, inmatricularile noi de vehicule pentru transportul marfurilor au crescut cu 3,0% comparativ cu perioada similara de anul anterior.

Cititorilor le-a mai placut si:  Daca sunteti in cautarea unei baterii auto Daewoo, incercati magazinele online

Inmatricularea masinilor in Romania in 2017

In trimestrul al treilea din 2017 fata de trimestrul corespunzator din anul 2016, inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au inregistrat creṣteri la toate categoriile, cea mai semnificativa fiind la categoria autoturisme cu 32,7%.

In ceea ce priveṣte inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au fost inregistrate creṣteri la autocamioane ṣi la remorci ṣi semiremorci cu 5,5% respectiv, cu 2,2% ṣi scadere la categoria autotractoare cu 7,0%.

Cititorilor le-a mai placut si:  Piesele de BMW de la RevizieShop.ro: comanda-le online si nu vei mai da banii pe carburant

Fata de trimestrul al doilea din 2017, in trimestrul al treilea din 2017 inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 7,1%, iar inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au scazut cu 7,5%.

Cititorilor le-a mai placut si:  REVOLUTIE IN SIGURANTA AUTO: Adio, masini ieftine in UE!

Inmatricularile noi de vehicule rutiere se refera la vehiculele rutiere inmatriculate pentru prima data in Romania. Acestea cuprind vehiculele noi, inclusiv cele achiziṭionate in leasing, precum ṣi vehiculele la mana a doua din import.

Sursa: zf

Voi ce parere aveti? Unde se va ajunge?