Sfaturi de la antreprenorii de succes – Cum sa maresti productivitatea echipei tale!

Business-ul tau se afla intr-un moment crucial si dai vina pe lipsa de implicare din partea angajatilor, care nu mai dau niciun randament, iar nivelul de productivitate este din ce in ce mai scazut? Personalul tau se diminueaza semnificativ pe zi ce trece? Afla ca si angajatii au anumite cerinte din partea angajatorilor sai!

Descopera care sunt secretele angajatorilor de succes pentru a mari productivitatea colectivului de munca!

Productivitatea unui angajat poate fi influentata nu numai de grijile persoanale, ci si de siguranta oferita de catre angajator. Stabilitatea locului de munca, dar si protectia propriei persoane si protejarea bunurilor personale sunt aspecte de luat in calcul daca iti doresti sa cresti coeficientul productiv al personalului tau.

In primul rand, ceea ce poti face este sa le vorbesti clar si deschis inca de la interviu despre perioada contractului, despre ce asteptari ai in calitate de angajator si despre sarcinile de lucru pe care trebuie sa le indeplineasca.

Iar, in ceea ce priveste gradul de protectie, pune accent pe elementele care inspira incredere. Poti angaja o firma de paza competenta, care sa asigure disciplina in interiorul si in imprejurimea cladirii de birouri si poti, de asemenea, sa reinnoiesti sistemele de supraveghere cu un model mai actual si de o performanta superioara. Pentru un plus de protectie, poti inlocui si vechiul sistem de iluminare din apropierea cladirii, precum si cel din parcarea subterana. Daca doresti ca tu si angajatii tai sa beneficiati de cele mai adecvate instrumente, click aici pentru a descopri care sunt cele mai inovative sisteme de iluminare stradala. Avantajele corpurilor de iluminat sunt multiple, insa cel mai importanat aspect este dat de calitatea luminii si de costurile economice reduse.

  • Mareste nivelul de confort

Vremurile in care biroul reprezenta un statiu neutru, dominat de liniste si sobrietate sunt de mult apuse. Angajatorii de succes pun astazi un accent destul de mare pe designul interior, pe amenajarea optima, dar si creativa a spatiului. Se pare ca un decor minimalist, dar care sa emane buna dispozitie, armonie, sa fie centrat pe ideea de libertate, de culoare, creativitate si de pozitivism ar spori considerabil atat calitatea serviciilor, cat si cantitatea muncii depuse de catre angajatii tai. Foloseste tablouri inspirationale, elemente de decor care sa redea ideea de confort si creeaza un cadru profesional, ideal folosind iluminarea corespunzatoare. Intra pe Electric14.ro si alege modelele de iluminat pentru interior optime pentru a inlocui, acolo unde este cazul, sistemul electric deja existent.

  • Promoveaza spiritul de echipa, nu individualitatea

Productivitatea colectivului tau se masoara atat la nivel individual, cat si la nivel de echipa, de aceea este important sa militezi pentru un colectiv unit, omogen. Daca vei face diferente intre membrii personalului tau, se va crea o atmosfera tensionata, iar riscul ca randamentul sa fie mai scazut este va fi destul de evident. Pentru a pastra echipa compacta, ar trebui sa organizezi din cand in cand evenimente, iesiri sau chiar team building-uri la care sa participati cu totii pentru a va cunoaste, a socializa si a consolida relatiile.

  • Fii un sef care impune respect, dar si un prieten pentru angajatii tai

Respectul este prima regula de aur pentru bunul mers al lucrurilor. Este important ca un sef sa se faca respectat, sa fie respectat de catre echipa sa si sa respecte, la randul sau, colectivul. Insa, este la fel de important este sa adopti o atitudine prietenoasa, de egalitate, pe alocuri, cu angajatii tai, in acest fel le vei inspira incredere si vei lasa impresia de echipa armonioasa, unita. Un sef care impune respect, dar care este mereu aproape de angajatii sai este cheia pentru a spori productivitatea intregii inteprinderi.

Cititorilor le-a mai placut si:  Antreprenor de succes: Cum sa maresti productivitatea echipei tale

Daca vei urma toate aceste sfaturi, nu numai ca vei observa o evolutie in ceea ce priveste incasarile si calitatea serviciilor oferite de compania ta, dar vei avea o echipa solida, imbatabila cu oameni in care vei putea sa ai incredere.

Cititorilor le-a mai placut si:  10 utilizări alternative pentru cafea