Specialistii in sisteme de securitate recomanda achizitionarea unui DVR pentru siguranta voastra

Sunteti mai tot timpul plecat de acasa, locuiti intr-o zona cu grad ridicat de infractionalitate, aveti un somn profund si deopotriva va temeti cu privire la siguranta autovehiculului si a casei in care locuiti sau, pur si simplu, mergeti pe principiul „paza buna trece primejdia rea”? Exista numeroase magazine din Romania care va pot pune la dispozitie -in comertul online- sisteme de securitate si solutii care duc la sporirea eficienta a protectiei spatiului personal sau comercial, dat fiind ca in stocul acestor magazine se gasesc cele mai noi sisteme de supraveghere video. Astfel, se comercializeaza o gama larga de sisteme de siguranta, printre care putem gasi:
• Camere supraveghere interior, camere supraveghere exterior
• Accesorii supraveghere, sisteme de alarma
• Control acces pontaj, automatizari porti
• Sisteme antiincendiu, sisteme de sonorizare
• Antifurt magazine, securitate mecanica

Cititorilor le-a mai placut si:  De ce sa folosesti panouri solare?

La cine apelezi pentru achizitia unui DVR?

DVR ieftinIn cazul in care va hotarati sa achizitionati un astfel de sistem de securitate, este necesar sa apelati la oameni cu expertiza, care va pot ajuta atat la alegerea sistemului de supraveghere video potrivit, cat si la montarea acestuia, fapt care duce si la economisirea timpului vostru. De asemenea, accesand site-urile de specialitate, pe langa faptul ca puteti comanda din confortul caminului, fara a fi nevoie sa va deplasati, veti beneficia si de un suport tehnic, ceea ce inseamna ca stabilirea parametrilor de functionare ai sistemului o va face un specialist, care va avea acces la calculatorul la care se va conecta aparatul, desigur cu acordul vostru. Dupa terminarea setarilor, operatorul nu va mai avea niciun acces la calculatorul respectiv intrucat va inchide sesiunea securizata si special creata pentru configurarea DVR-ului.
Un DVR este un dispozitiv care capteaza semnalele de la o camera video de supraveghere si le transforma in format digital astfel incat utilizatorul sa aiba acces la arhiva stocata de imagini. Utilizatorul care si-a achizitionat un astfel de dispozitiv il poate controla, de la distanta, prin intermediul unei interfete, modificand astfel, dupa caz, pozitia camerelor. DVR-ul este echipat cu senzori care detecteaza miscarea, night-vision, iar utilizarea sa nu presupune niciun efort.

Cititorilor le-a mai placut si:  Care sunt cele mai bune telefoane ieftine de pe piata

S-au anuntat reduceri la dispozitivele DVR online

DVR online

Cel mai mic DVR are 4 canale, ceea ce inseamna ca la acest dispozitiv se pot conecta 4 camere video, ale caror imagini pot fi accesate inclusiv de pe internet sau de pe telefonul mobil. Printre caracteristicile celor mai rentabile DVR-uri cu 4 camere se numara capacitatea de a inregistra si reda simultan de la 4 camere a cate 1 megapixel fiecare, faptul ca au o iesire video de inalta rezolutie HDMI si VGA, faptul ca functioneaza direct pe IP dinamic si ca au o aplicatie special creata si gratuita pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android sau Iphone. Unul din cele mai performante DVR-uri cu 4 camere are si un canal de iesire audio, ofera viteze de intregistrare in timp real( 120FPS), dimensiunea hardului este de 1 Terabite, are un DVD-writer incorporat si este produs de Samsung.
Pentru uzul rezidential sau pentru supravegherea unui sediu, DVR-ul cu 4 canale reprezinta alegerea ideala.

Cititorilor le-a mai placut si:  O poveste amuzanta cu interfoane si alta cu un videointerfon wireless