Sunt fermier si imi doresc ca productia mea sa fie de buna calitate. Ce rol ocupa tancurile de racire ale laptelui in aceasta ecuatie?

Atunci cand am hotarat sa imi deschid o afacere in domeniul zootehnic, am stiut de la bun inceput ca am nevoie de toate cele mai performante echipamente, astfel incat produsul final sa corespunda normelor calitatii si sigurantei, impuse, de altfel, de organele specializate in acest domeniu. Si asa am inceput sa caut si sa ma documentez, apoi sa gasesc lista cu cele mai importante echipamente, pentru a fi sigur ca procesul de colectare al laptelui va fi unul mult mai rapid si mai simplu si ca le voi oferi partenerilor mei cel mai calitativ produs prim, pe care sa il proceseze mai departe.
Pe langa mulgatoare, era musai sa gasesc si o modalitate prin care lichidul obtinut sa fie pastrat in cele mai bune conditii. Asa am dat peste tancurile de racire ale laptelui, niste dispozitive care m-au impresionat prin numeroasele functii, ajutatoare in mentinerea lichidului la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Cititorilor le-a mai placut si:  Scapa de grija deschiderii portilor manual! Economiseste-ti timpul si controleaza accesul in curte cu niste automatizari pentru porti batante

Caracterstici primordiale ale tancurilor pentru racire a laptelui

Inainte sa investesc intr-un astfel de echipament, evident ca am stat si analizat caracteristicile cu care astfel de produse urmeaza sa vina la pachet. Iar ceea ce urmeaza sa enumar sunt sigur ca va multumi pe toti colegii mei, intreprinzatori in domeniul zootehnic. Astfel, un tanc pentru racirea laptelui, vertical sau orizontal, vine la pachet cu urmatoarele functii:
tanc de racire lapte
• Are un sistem propriu de spalare, dotat cu perii si jeturi de apa puternice, deci nu imi fac nicio grija ca laptele nu ar sta intr-un mediu perfect igienic;
• Capacitatea de stocare este una foarte mare, se potriveste si cu cele mai exigente aplicatii; cisterna pentru pastrarea laptelui poate depozita intre 1000 si 18 000 de litri; impresionant, nu?
• Prin solutii proprii, laptele este pastrat la o temperatura optima constanta, pentru ca niciun bacil sau bacterie sa nu se poata inmulti, iar lichidul sa fie perfect curat si igienizat;
• Pentru o mai buna stabilitate, tancurile de racire vin la pachet cu picioruse ajustabile, astfel incat aparatul sa stea perfect drept, chiar si pe o podea in “valuri”;
• Inainte de a fi produse, aceste tancuri de racire pentru lapte, orizontale sau verticale, sunt supuse unor teste sub presiune mare, ca sa reziste cat mai bine si celor mai dure teste de spargere.

Cititorilor le-a mai placut si:  O poveste amuzanta cu interfoane si alta cu un videointerfon wireless

Locul care imi garanteaza functionarea perfecta a tancului pentru racire

tanc pentru racire lapte

Pe langa toate aceste caracteristici primordiale, nu uita sa iei in considerare si locul de unde iti faci stocurile pentru ferma ta. Mie, in ajutor, mi-a venit magazinul online Fermierul Afacerist. Ce pot sa declar este ca echipa a fost total profesionista, mi-au livrat tancurile comandate direct in satucul unde am ferma, plus ca am si garantii ale calitatii acestor echipamente.
De acum, sunt fermier 100% european!

Cititorilor le-a mai placut si:  Care sunt cele mai bune telefoane ieftine de pe piata