TEOTARD – informatii generale despre medicament

ORMA DE DOZARE, COMPOZIȚIE ȘI AMBALARE

Capsule actiune de lunga durata 1 capace.
teofilină 200 mg

Excipienți: diʙutilftalat, Dioxid de siliciu coloidal anhidru, amoniu metacrilat de tip B copolimer, metacrilat de amoniu tip A Copolimer, povidonă, talc.

Componentele învelișului capsulei: gelatină, colorant indigo carmin (E132), Dioxid de titan (E171), colorant galben de chinolină (E104).

10 PC. – ambalaje Valium planimetric (4) – cutii de carton.

Capsule de acțiune prelungită 1 capace.
teofilină 350 mg

[Inel] diʙutilftalat, Dioxid de siliciu coloidal anhidru, amoniu metacrilat de tip B copolimer, metacrilat de amoniu tip A Copolimer, povidonă, talc.

pastile

Componentele învelișului capsulei: gelatină, colorant indigo carmin (E132), Dioxid de titan (E171), colorant galben de chinolină (E104).

10 PC. – ambalaje Valium planimetric (4) – cutii de carton.

Acțiune farmacologică

Teotard afectează diferite funcții ale corpului. Ea are un efect stimulator asupra sistemului nervos central, deși mai puțin pronunțată, decât cafeina; mărește activitatea contractilă a miocardului (muschiului cardiac). Mai multe extinde periferic, coronariană (inimă) și navele renale, Ea are un diuretic ușoară (diuretic) acțiune, agregare inhibă (anti-aderenți) Trombocite, inhibă eliberarea mediatorilor celulelor mast de alergie. Deosebit de importantă este capacitatea de a oferi teotarda efect bronhorasshiryayushy. Mecanismul de acțiune al teotarda joacă un rol inhibare a fosfodiesterazei și acumularea în țesuturile ciclic adenozin monofosfat 3-5. Acumulare CAMP în celulele de compus inhibă actina-miozina, care reduce activitatea contractilă a musculaturii netede (musculare a vaselor de sange si a organelor interne) și promovează, în special, relaxați-vă bronhospasm bronșic și de ridicare (bronhoconstricție). Pentru a vă relaxa mușchii teotarda capacitatea de a inhiba transportul de ioni de calciu peste “lent” Canale membranelor celulare. De o importanță deosebită în mecanismul molecular de acțiune este revelat în teotarda timp posledstviidnee în capacitatea sa de a bloca adenozina (purine) Receptorii.

Cititorilor le-a mai placut si:  Băutura care îţi curăţă vasele de sânge

Dozare și Administrație

În primele trei zile care urmează să fie luate de către 1 capsule fiecare 12 ore. In a treia zi trebuie să evalueze eficacitatea și tolerabilitatea produsului. Dacă un efect terapeutic bun si tolerabilitatea produsului ar trebui să continue aplicarea acestuia, fără a schimba doza. In cazul de eficacitate insuficientă a dozei poate fi crescută. Teotard 200 administrat la copii, greutate mai mare de 20 kg. Teotard 350 numit la adulți și copii, Masa mare 40 kg. Teotard 500 Se administrează pacienților, tratamentul care necesită doze mari de produs. Dacă pacientul se plânge în special privind atacurile de noapte, atunci el poate atribui doar un singur teotard capsulă 500 înainte de culcare. Dimineața și seara dozare a produsului poate fi diferită, în funcție de rata de apariție a atacurilor de astm. Capsulele de produs nu trebuie să fie deschise sau mestecate.

Cititorilor le-a mai placut si:  Managementul infectiilor nosocomiale cu Staphylococcus aureus

Cele mai multe persoane obisnuiesc sa consulte si pagina acestei reviste inainte de lua acest medicament: http://www.revistagalenus.ro/dictionar-medicamente/6362-teotard-350-caps.html pentru a se asigura de spusele farmacistului.

Contraindicații

maybe this will help me finally sleep… forever #depression #anxiety #selfharm #psychotic #pills #helpme

O fotografie postată de @darkernecessities pe

 

Teotard contraindicat dacă sunteți hipersensibil, hiperfuncție (activitate crescută) Tiroidian, infarct miocardic acut, stenoza subaortic (boală noninflammatory de tesut muscular al ventriculului stâng, caracterizat printr-o îngustare bruscă a cavității), aritmie (tulburari de ritm cardiac), epilepsie și alte state convulsive, sarcină. Atenție trebuie să fie respectate în ulcer gastric și duodenal.

Interacțiuni de droguri

Aceasta crește riscul de reacții adverse ale GCS, ISS (gipernatriemiya), fonduri pentru anestezie generala (risc crescut de aritmii ventriculare), mijloace, stimulatoare ale sistemului nervos central (crește neurotoxicitate). Produse antidiareic și chelatori reduce absorbția teofilină. Rifampicina, fenobarbital, fenitoina, Izoniazida, Carbamazepină, sulfinpirazon, aminoglutetimid, contraceptivele orale și estrogensoderzhaschie moratsizin, Ca inductori ai microzomale de oxidare, crește clearance-ul de teofilină, care poate necesita creșterea dozei. Atunci când se utilizează inhibitori P450 (incl. antibiotice macrolide, lincomicine, allopurinolom, cimetidina, ftorxinolonami), isoprenalin, enoxacină, disulьfiramom, alfa interferon recombinant, metotreksatom, meksiletinom, propafenonă, tiaʙendazolom, ticlopidina, verapamil și vaccinare impotriva gripei potenta de teofilină poate crește cererea și reducerea dozei. Ea îmbunătățește efectul beta-agoniste, și diuretice (incl. prin creșterea filtrării glomerulare), reduce eficacitatea produselor Li și beta-blocante. Compatibil cu antispastice, Nu este utilizat în conjuncție cu alte. derivați de xantină. Precauții numit concomitent cu anticoagulante.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ai pete albe pe unghii? Ce iti transmite corpul tau?

Efecte secundare

In unele cazuri, există efecte secundare: arsură, greață, vărsături, diaree, durere de cap. În tolerabilitate anula. În caz de supradozaj pot să apară teotarda epileptoide (convulsiv) convulsii. Pentru a preveni aceste efecte secundare nu este recomandată teotard lung.

Condiții de depozitare

Lista B. Uscat, protejat de lumină.
Termen de valabilitate – 5 an.