Ti-ai cumparat masina de spalat si tocmai s-a stricat? Foloseste de astazi un dedurizator!

dedurizatoare apa

Ti-ai cumparat o masina de spalat rufe si tocmai s-a defectat?  Esti uimit cum calcarul a pus deja stapanire pe electrocasnicul tau? Eibine, problema trebuie sa fie rezolvata urgent! Apa folosita pentru spalarea rufelor detine in compozitia sa o mare cantitate de calciu si magneziu, iar odata utilizata aceasta va forma depuneri de calcar pe toate piesele din componenta masinii de spalat.

Care este solutia? Te-ai gandit la Calgon? Uita! De astazi , trebuie sa folosesti un dedurizator!

Solutia anticalcar in detrimentul unei staii de dedurizare a apei

Calgon sau alte solutii anticalcar, pot fi eficiente, insa pe ce durata? Spre deosebire de o statie de dedurizare a apei care este functional pe o durata echivalenta in zeci  de ani, solutiile anticalcar sunt eficiente doar pe termen scurt. Astfel, multi dintre noi constatam cu stupoare faptul ca masina de spalat pe care am aruncat o caruta de bani s-a defectat din cauza depunerilor de calcar, desi am folosit anumite produse pentru precautie.

Cititorilor le-a mai placut si:  10 reguli pentru o relatie fericita. Tu cate dintre ele respecti?

Avantajul secolului XXI este acela ca traim in epoca vitezei, astfel ca sunt gasite rapid cele mai bune si fiabile solutii. In ceea ce priveste alegerea unui dedurizator de apa, specialistii te vor indruma catre cele mai bune echipamente.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cele mai noi baterii auto de Dacia sunt in oferta magazinului online Neobat

De exemplu, pentru a fi o investitie de durata, cat si una inteligenta, o statie pentru dedurizarea apei va fi aleasa in functie de duritatea apei, cat si de spatiul in care va fi montata aceasta.

De regula, inainte de achizitionare, se foloseste o analiza pentru identificarea nivelului de calitate a apei, iar cei iti vor oferi acest serviciu gratuit sunt cei de la Clack.ro!

Cate tipuri de dedurizatoare sunt prezente pe piata online?

Pentru ca exista apa casnica sau industriala, dedurizatoarele la randul lor, se regasesc sub mai multe denumiri:

Cititorilor le-a mai placut si:  Louis Hamilton si Nicole Scherzinger s-au impacat

statie dedurizare apa

  • Dedurizatoare cabinet
  • Dedurizatoare simplex
  • Dedurizatoare duplex

Acum, poti scapa de calcar si investitii periodice pentru repararea masinii de spalat printr-o investitie care iti va aduce imediat amortizarea costului – dedurizatorul de apa!

Pe langa faptul ca masina de spalat va avea o durata de viata indelungata, chiar si rufele vor beneficia de un tratement special daca nu vor fi spalate cu apa dura!