TIPS & TRICKS pentru a organiza NUNTA PERFECTA cu BANI PUTINI in 2018-2020!

Pentru orice femeie, nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente. Orice nunta are costuri, dar acestea pot fi diminuate daca tii cont de mai multe lucruri. Poti avea o nunta superba si cu un buget mai mic.

Primul pas in organizarea unei nunti este sa te gandesti la buget; care sunt banii pe care vreti sa ii investiti in acest eveniment? Pentru a avea cheltuieli mai mici este important ca familia si prietenii tai sa se implice foarte mult in cadrul acestui eveniment si sa te ajute, dar nu neaparat cu bani, ci cu alergatura. Stabileste de la inceput cine si ce face. Fiecare persoana trebuie sa isi cunoasca locul si indatoririle.

nunta

➤ Alege o trupa care canta bine, dar care nu este intr-o zona indepartata de locul unde va avea loc evenimentul. Trupa va cere si bani pentru transport. Sau poti opta pentru un DJ, care este cu mult mai ieftin. DJ-ul alege muzica dupa dorinta ta.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum poti preintampina efectele negative ale daunelor auto? Asigurarea Casco este varianta perfecta!

➤ Nu alege meniuri sofisticate. De cele mai multe ori oamenii nu sunt impresionati de mancaruri pe care nu le-au vazut in viata lor si pe care nu stiu cum sa le manance. Alege meniuri gustoase, dar nu pretentioase. Poti renunta la peste; acesta este unul dintre felurile foarte scumpe, deoarece necesita un timp de preparare mai indelungat.

➤ Marturiile pot fi facute si nu cumparate. Vei gasi o multime de idei pe Internet care te vor ajuta sa realizezi marturii unice.

➤  Hainele. Costuri mari se inregistreaza si la tinuta celor doi. Este adevarat ca nunta este un eveniment de-a dreptul special si unic, dar nu trebuie sa exagerati cu banii pe care ii veti da pe tinuta. Rochia o vei purta o singura data, nu merita sa investesti sute de euro. Poti gasi o rochie frumoasa la un pret acceptabil. Nu tot ce este scump este si frumos.

Cititorilor le-a mai placut si:  Sfaturi pentru alegerea pantofilor de mireasa

➤ Verighetele sunt doua accesorii foarte importante, uneori chiar prea costisitoare pentru cei doi. Unele firme vand verighete la un pret foarte mare nu pentru ca sunt foarte frumoase, ci pentru ca deja si-au creat un renume si profita de acest lucru. Nu alegeti dupa brand.

➤ Tortul se serveste dupa miezul noptii, chiar spre sfarsit, iar la acea ora multi dintre invitati deja au plecat. Daca vrei sa ai un tort grandios, il poti avea si cu bani mai putini. Partea de jos a tortului poate fi o macheta; cei de la restaurant sau cofetaria care va face tortul se poate ocupa de acest detaliu. Doar partea de sus se va putea manca, totusi nimeni nu isi va da seama ca tortul nu este in totalitate comestibil.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum să iți alegi un fotograf de nuntă bun?

➤ Florile. Orice florarie va adauga si comision. Este indicat sa alegi flori de sezon, deoarece cele care se gasesc mai greu sunt mai scumpe. Poti sa te interesezi si sa afli direct distribuitorul din zona ta. Florile cumparate direct de la distribuitor vor avea un pret mai mic, deoarece nu se va percepe niciun adaos comercial.