Tipuri de huse: CUM sa o alegi pe cea potrivita

Telefoanele mobile au ajuns sa fie o parte extrem de importanta din viata tuturor. Se pare ca oamenii stau cateva ore bune pe telefon, preferandu-l pe acesta in detrimentul laptopurilor sau tabletelor. Astfel, telefoanele ajung sa inlocuiasca cu succes alte gadgeturi.

Sigur ca orice telefon mobil trebuie protejat, iar husele sunt absolut necesare in acest scop, indiferent de suma pe care ai alocat-o cumpararii lui. Prin urmare, daca vrei sa te bucuri de o durata de viata mai lunga a telefonului tau intra pe www.lerato.ro pentru a-ti comanda o husa, dupa ce afli ce tip ar trebui sa folosesti!

Iata principalele tipuri de huse:

 

  1. Husa bumper

Aceasta este, de departe, cea mai utilizata husa. Ea nu protejeaza ecranul telefonului, ci doar spatele si partile laterale. De obicei, cele din urma sunt din silicon, astfel ca butoanele telefonului mobil devin usor de folosit. Ele au un pret mic comparativ cu alte tipuri, chiar si pentru telefoanele de la Apple. De exemplu, preturile pentru carcasele pentru iPhone de la Lerato incep de la 19 lei, astfel ca nu merita sa iti lasi telefonul fara protectie impotriva zgarieturilor, prafului, caderilor sau altor socuri puternice.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cand hotii pandesc la tot pasul, sistemele de alarma ii tin departe

2.  Husa flip

Aceasta reprezinta una dintre cele mai cunoscute tipuri de huse pentru telefoane,  datorita modului in care protejeaza telefonul. Astfel, optand pentru o husa flip, tip carte, cu inchidere magnetica, o sa iti dai seama ca nu ai de ce sa iti mai faci griji daca scapi telefonul sau ca acesta va prezenta semne de uzura vizibile. Mai mult, unele modele au si buzunare pentru a tine carti de vizita sau diverse abonamente. Astfel, nu va mai fi nevoie sa cauti portofelul cand esti in locuri publice aglomerate, ci vei avea totul la indemana. De asemenea, o astfel de husa are un pret rezonabil, indiferent de marca telefonului, asa ca sigur va fi o investitie buna.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cel mai important motiv pentru care sa aplezi la montarea aerului conditionat!

 

  1. Carcasa waterproof si hitproof

Aceasta reprezinta varianta ideala pentru cei care vor sa isi foloseasca telefonul fara nicio problema si sub apa – pana la 2 metri, dar si pentru cei care urca pe munte sau fac sporturi extreme. Cele mai multe astfel de tipuri de carcase rezista cu succes chiar si la cazaturi de la 5 metri! Ele pot fi confectionate atat din plastic, cat si din aluminiu, iar tu poti alege ceea ce ti se potriveste mai bine. Datorita montarii, sigileaza perfect telefonul, prevenind intrarea prafului. Carcasa permite folosirea tuturor functiilor ale telefonului, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi din acest motiv. Sigur, pretul este unul mai mare, insa protectia pe care o asigura este excelenta!

Cititorilor le-a mai placut si:  Google Chrome te scapa de cele mai agresive reclame

Asadar,  alege o carcasa pentru telefon in functie de nevoile pe care le ai, dar si in perspectiva duratei de viata a acestuia. Tine cont de activitatile tale, precum si de preturi pentru a face cea mai buna alegere.