TOP 3 investitii facute de barbatii moderni

Esti curios sa stii ce ii preocupa pe barbatii societatii moderne, in ce investesc si de ce? Desi de-a lungul timpului, s-au schimbat foarte multe aspecte din viata oamenilor, de pe intreg Pamantul, exista exceptii, care se abat de la regula. Evoluand constant, multe pesoane se schimba pana aproape de a nu mai fi recunoscute, insa majoritatea barbatilor, nu isi schimba esenta, ci doar aparenta.

Topul celor mai comune pasiuni ale barbatilor

  1. Masini

Se spune ca atunci cand barbatii cresc, schimba doar jucariile, nu si jocul, si este stiut de toata lumea faptul ca masinile sunt jucariile lor preferate. Automat, foarte multi bani vor fi investiti in acest domeniu, atat pentru tuning cat si pentru mentenanta.

Tuningul este una dintre cele mai mari industrii auto secundare, in care pasionati din toate colturile lumii si clasele sociale investesc anual sume importante. Nu toate investiile sunt legate de estetica, cele mai multe dintre ele fiind legate de imbunatatirea performantelor masinii sau de factorii de siguranta.

Nu e nici un fel de surpriza cand ne gandim ca anvelopele se gasesc in topul investitiilor facute de barbati. Pasiunea pentru masini, precum si utilitatea acestora, fac anvelopele sa fie unul dintre cele mai cumparate lucruri de catre barbati, cei mai multi dintre acestia optand pentru a comanda direct de pe site, online, datorita economisirii de timp.

Fie ca este vorba despre schimbarea periodica a anvelopelor pentru cei care nu au optat pentru “All Season”, fie ca e vorba de un upgrade intr-o tehnologie mai performanta, anvelopele sunt in topul preferintelor de achizitii. Desi noile tehnologii cu fire inserate in masa cauciucului precum si noile retete de cauciuc si fibra aduc anvelopelor o durata de viata mult mai lunga, ele raman unele dintre piesele cu cea mai mare uzura, schimbarea lor periodica fiind absolut necesara. Aceasta schimbare imbunatateste aderenta la drum, marind automat performantele masinii, aducand in acelasi timp, un surplus de siguranta.

Barbatii cu familii se vor gandi intotdeauna la siguranta celor dragi. De aceea, anvelope uzate sau sterse sunt un lucru care pur si simplu nu poate fi ignorat, schimbarea lor devenind o prioritate, cei mai multi optand pentru modele noi de anvelope Goodyear, rezistente pe distante mari, indiferent de conditiile meteo intampinate.

anvelope continental

  1. Excursii

Legat de subiectul de mai sus, urmatorul punct in topul investitiilor facute de barbati sunt calatoriile. E minunat sa imbini sofatul, cu locuri si oameni noi, mai ales cand ii poti lua pe cei dragi cu tine, intr-o escapada plina de frumuseti naturale si urbane. Concediile pe plaiurile pe care inca nu le-ai descoperit sunt un lucru foarte cautat, atat pentru burlaci, cat si pentru cei casatoriti. Setea de cunoastere pentru locuri pline de istorie, oameni deosebiti, culturi bogate, mister, traditii si obiceiuri, nu este niciodata sfarsita. Se poate spune, ca aceasta, este una dintre adictiile umanitatii inca de la inceputuri. De-a lungul timpului, calatoria nu mai este doar un moft sau o placere nevinovata, ci o nevoie de a se iesi din cotidian, de a explora dincolo de barierele rutinei zilnice.

anvelope goodyear

  1. Tehnologie

Barbatii sunt dependenti de tehnologie, de a cunoaste si a descoperi continuu, experimentand diverse aparitii ale marilor companii de profil. Studiile arata ca investitiile facute de barbati in gadget-uri se ridica la aproape 70%, pe cand femeile ocupa doar 30%. Fie ca vorbim de ultimul model de smartphone lansat, de ultimul televizor led sau de o trusa noua de scule, tehnologia se afla in topul prioritatilor cand vine vorba de investitii facute de barbati.

Acest lucru se poate observa in special la tinerele generatii. Desi investiile in tehnologie sunt mari, ele nu reprezinta neaparat un moft. Odata cu evolutia societatii, tehnologia este tot mai prezenta in viata de zi cu zi, atat pentru distractie, cat si pentru usurarea muncii. Cum barbatii sunt cunoscuti pentru pragmatism si le place ca totul sa mearga impecabil, este normal sa ne gandim ca o tehnologie invechita, care da un randament scazut, nu ii va multumi niciodata, acestia preferand sa faca o investitie pentru a inlocui sau a face un upgrade gadget-ului pe care il au deja.

Jucarii mari cu motoare puternice, calatorii in locuri noi, singuri sau alaturi de cei dragi, ori ultima serie de smartphone-uri, sunt doar primele investitii clasate in topul achizitiilor facute de barbati.