Top 3 lucruri pe care fiecare mamica trebuie sa le aiba dupa nasterea bebelusului!

Pentru toate mamicile nasterea prichindelului reprezinta un moment emotionant si fericit in acelasi timp. De multe ori fiecare mamica asteapta cu mare nerabdare acest moment de aceea pregatirea  acestuia este una foarte importanta. In perioada imediat urmatoare nasterii celui mic, acestuia  nu trebuie sa ii lipseasca nimic, stiute fiind nevoile multiple dar si sensibilitatea crescuta a micutului.

Landoul – ce utilitate are si cand poate fi folosit?

cel mic doarme intr-un landou

Multe dintre mamici se intreaba la ce foloseste un landou putine cunoscand insa utilitatea acestuia ce este una multipla si extrem de benefica pentru prichindel. Landoul poate reprezenta solutia ideala pentru  a-l transporta pe cel mic din spital acasa, un astfel de produs oferindu-i acestuia protectia si confortul de care are nevoie inca din primele lui zile. Totodata multe mamici folosesc landoul ca loc de odihna pentru bebelusi in primele luni de la nastere. Un astfel de produs permite o mobilitate mare mamicile putand sa il ia cu ele oriunde in casa, in dormitor, camera, bucatarie si nu numai putand desfasura si alte activitati casnice in timp ce il are sub supraveghere pe bebelus.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cele mai frumoase sandale pentru copii sunt si cele mai sanatoase?

Multe mamici folosesc landoul ca patut de dormit pentru cel mic pentru primele 6 luni ale acestuia dupa care cele mai multe din ele opteaza pentru un patut din lemn sau unul care sa ii ofere confort si siguranta bebelusului.

Carucioarele 2 in 1  –  multifunctionalitate intr-un sigur produs

cat de util este un carucior 2 in 1 pentru cel mic

Un carucior nu trebuie sa lipseasca din articolele pe care o mamica trebuie sa le aiba in dotare pentru bebelus.  Carucioarele in general ofera o modalitate sigura de a-l transporta pe micut dintr-un loc in altul in mod confortabil.

Cititorilor le-a mai placut si:  Ofera-i micutului tau de Mos Craciun un patut tranformabil pe care sa il foloseasca cu drag pentru o perioada lunga de timp

Avand in vedere nevoile multiple ale bebelusilor, comerciantii de articole pentru copii au lansat in ultimii ani produse multifunctionale cum ar fi carucioarele 2 in 1 si 3 in 1. Cele mai practice insa sunt cele ce fac parte din prima categorie acestea fiind alcatuite din mai multe componente ce pot fi folosite individual pentru a-i servi micutului la diverse nevoi.  Aceste carucioare 2 in 1 se pot descompune in mai multe componente, una dintre acestea fiind landoul ce este  extrem de benefic pentru bebelus asa cum am precizat in cele mai sus.

Aceste carucioare 2 in 1 dispun si de alte accesorii cum ar fi nelipsitul cos in care se pot depozita lucrusoarele celui mic (haine, jucarii ) dar si alte lucruri necesare mamicilor. O mare parte din aceste carucioare 2 in 1 sunt fabricate din materiale foarte usoare ce le fac extrem de manevrabile de catre mamici.  Este foarte important pentru mamici sa nu depuna efort in perioada imediat urmatoare dupa nastere pentru a evita diverse nefericite accidente.

Cititorilor le-a mai placut si:  Numeroasele avantaje aduse de cunoasterea limbilor straine

Patuturile transformabile –  multifunctionale si cu durata lunga de utilizare

loc de odihna pentruy prichindel

Patutul este la fel de important precum   cele doua articole precizate mai devreme. Insa patuturile cu adevarat utile si multifunctionale sunt  cele transformabile.  Acestea au in general un pret mai mare dar este unul justificabil deoarece un astfel de patut transformabil se poate utiliza pe o perioada mai lunga de timp, cel mic putand sa il foloseasca pana la varsta de 14-15 ani.