Top 3 servicii care trebuie externalizate pentru a diminua cheltuielile firmei

servicii de arhivare in bucuresti

A conduce o firma nu este deloc usor. Pentru un manager este foarte important sa gestioneze cat mai bine resursele si sa gaseasca cele mai bune solutii din punct de vedere financiar, astfel incat afacerea sa sa mearga bine.

La o simpla consultare, un administrator de firma isi poate da seama ca este mult mai rentabil sa externalizeze anumite servicii, decat sa angajeze un om pe care sa il plateasca luna de luna. Aceasta solutie, de gasire a unor colaboratori specializati in anumite domenii, se adreseaza tuturor firmelor care vor sa aiba toate actele in regula, la orice control neasteptat din partea autoritatilor.

Daca conduci o firma si vrei sa te asiguri ca totul va fi facut ca la carte, de specialisti, astfel incat sa nu ai nicio surpriza neplacuta, cel mai bine este sa cauti firme bune care isi pun la dispozitie serviciile si care au oferte excelente.

Iata care sunt cele mai importante servicii pe care ar trebui sa le externalizezi:

  • Serviciul de arhivare

Daca nu stiai, afla ca o firma poate fi amendata daca nu pastreaza timp de 5 ani toate actele, daca nu le arhiveaza corespunzator si, mai ales, daca nu le prezinta la control in caz de solicitare. De ce sa angajezi o persoana numai pentru asta? Sunt firme, asa cum este si Stefadina, despre care poti citi mai multe aici http://www.stefadina.ro/servicii-arhivare/, care iti pun la dispozitie o arhiva fizica, dar si una electronica. Bineinteles, avantajul celei din urma este ca va putea fi accesata oricand. Documentele vor fi ordonate conform unei proceduri stabilite direct cu tine, in calitate de manager, iar apoi absolut toate sunt scanate. Ulterior, se creeaza o arhiva electronica pentru ca actele sa poata fi usor gasite si folosite. Doar asa vei creste eficienta cu privire la gasirea informatiei, vei aloca mai putin timp cautarilor si vei fi sigur de protectia deplina a informatiilor, conform contractului semnat.

Cititorilor le-a mai placut si:  Imbratisarea- efecte miraculoase asupra mintii si trupului

servicii arhivare

  • Administrarea de personal

Foarte multe companii mari au un specialist in resursele umane si, cu toate acestea, apeleaza si la servicii externe de administrare. De asemenea, companiile medii si mici compara costurile pe care le-ar avea cu un specialist in HR si serviciile externe si ajung la concluzia ca sunt incomparabile. Nu stii ce presupune acest serviciu extern? O firma care iti va pune la dispozitie servicii de administrare de personal iti va acorda permanent suport legislativ, iar acest aspect este foarte important. Mai mult, vei avea siguranta ca contractele de munca sunt intocmite corespunzator, ca dosarele de personal sunt complete si ca declararea acestora se face intocmai. Un alt aspect important tine de depunerea declaratiilor necesare. Un specialist va fi mereu la curent cu schimbarile legislative, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu depune toate declaratiile.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cele mai ciudate intrebari despre menstruatie

servicii de arhivare

  • Contabilitatea

Cu toate ca pare mai convenabil, a tine contabilitatea in cadrul propriei firme nu este. In primul rand, pentru ca data fiind concurenta, firmele de profil fac oferte foarte bune. Mai mult, iti ofera posibilitatea sa delegi un om 2-3 zile pe luna pentru introducerea contabilitatii primare, daca vrei neaparat, si iti ofera consultanta pentru ca tu sa ai numai de castigat. Specialistii se asigura de corectitudinea datelor introduse in program, iar tu nu mai trebuie sa platesti o licenta pentru un program, caci anumite firme au propriul lor soft menit sa le usureze foarte mult munca. De altfel, declaratiile lunare, trimestriale si anuale vor fi depuse fara niciun fel de problema si in cazul unui control nu vei avea niciun motiv de ingrijorare, caci responsabilitatea le va apartine in totalitate.

Cititorilor le-a mai placut si:  Terapia prin țipăt - cum funcționează

servicii de arhivare bucuresti

Asadar, daca vrei ca firma ta sa mearga in continuare foarte bine si sa iti diminuezi costurile cu salariile, poti avea in vedere externalizarea unor servicii. Apeleaza cu incredere la serviciile de arhivare pentru a te asigura ca poti avea acces in orice clipa la orice document vei avea nevoie si ca toate actele firmei sunt pastrate corespunzator. De asemenea, daca nu faci recrutari permanent, ar fi bine sa cauti o firma care se ocupa de intocmirea actelor pentru personal si care iti poate asigura, la sub 300 de lei pe luna, toate actele lunare pentru angajati si suportul legislativ necesar. Nici contabilitatea nu trebuie neglijata si pentru ca toate actele sa fie introduse corect, ar fi bine sa ai in vedere o firma serioasa.