Vertu Signature Touch, singurul telefon din lume dotat cu camera foto marca Hasselblad

Vertu, compania briatnica ce comercializeaza telefoane de lux, se poate mandri cu inca un pionierat pe piata in continua crestere a gadgeturilor premium. Dupa ce a fost primul brand care a introdus conceptul de „telefon mobil de lux”, cu finisaje din materiale de cea mai buna calitate, Vertu isi intoarce privirea catre caracteristicile distinctive ale gadgeturilor sale. De aceea, pentru noul model de telefon ultraperformant, Vertu Signature Touch, brandul britanic a ales sa lucreze cu companii de renume. Un exemplu este colaborarea cu marca suedeza Hasselblad pentru realizarea unei camere foto unice in randul telefoanelor mobile. Showroom-ul Vertu din Romania gazduieste cu drag aceste telefoane, asteptandu-i pe cei care vor fi atrasi de caracteristicile premium al gadgetului sa-i calce pragul si sa se bucure de experienta de lux.

Cititorilor le-a mai placut si:  Masinile de spalat rufe: totul despre modele si noi tehnologii. Badabum.ro da exemple

Elementul comun pe care il au NASA si telefoanele de lux Vertu

Vertu Signature Touch

Hasselblad, compania care a lucrat cu Vertu pentru crearea unei camere foto de cea mai buna calitate, a colaborat si cu NASA, producand camere speciale pentru misiunile spatiale. NASA a ales Hasselblad pentru versatilitate camerelor produse, iar Vertu a prins cu perspicacitate acest aspect, colaborand pentru crearea unei camere de 13 megapixeli cu autofocus si blitz cu LED dublu. Claritatea imaginii este un aspect pe care noul telefon de lux il are in vedere si, prin colaboararea cu Hasselblad, il materializeaza intr-o camera ce va surprinde cu eleganta momentele cele mai dragi din viata dumneavoastra. Astfel, tehnologia utilizata pentru camerele foto Vertu Signature Touch  este de calitate superioara, asigurand o experienta unica utilizatorului. In afara dotarilor premium, finisajele de lux ale telefonului Vertu Signature Touch va vor cuceri cu siguranta:

Cititorilor le-a mai placut si:  Proprietatea ta este in siguranta? Alege un kit de supraveghere video!

·        Ecranul de inalta rezolutie este protejat de un strat solid de cristal de safir, 118 carate. Cu o traditie de aproape doua decenii in prelucrarea cristalului de safir pentru ecrane de telefoane mobile, Vertu devine brandul care pune pret pe un grad ridicat de protectie asigurat gadgetului.

·        Stilul geometric elegant al telefonului Vertu Signature Touch este amplificat prin utlizarea unor materiale premium, precum titanul si pielea prelucrata manual. Detaliile sunt perfecte, pentru ca perfectiune produselor denota un grad ridicat de respect pentru clienti.

Cititorilor le-a mai placut si:  9 sfaturi usor de pus in practica ca sa fii in siguranta pe internet

Showroom-ul Vertu din Romania ii asteapta cu drag pe cei pasionati de frumos si perfectiune pentru a le oferi, prin intermediul telefonului ultraperformant Vertu Signature Touch, o experienta premium, de neuitat din toate punctele de vedere. De la o fotografie surprinsa cu camera de 13 megapixeli, la senzatia contactului cu materialele de cea mai buna calitate din care este alcatuit telefonul, experienta Vertu va fi un captivanta, pentru oameni frumosi, care apreciaza, la randul lor, stilul individual si calitatea acestor telefoane.