Vrei o nuntă perfectă? Zeci de agenți economici te așteaptă la Târgul de nunți “Oraşul Mirilor”, la Alba Mall

Centrul Comercial Alba Mall se transformă în acest weekend, 20-22 februarie, în ”Orașul Mirilor”. De ce trebuie să vizitezi ”Târgul de nunți” – cel mai important eveniment dedicat viitorilor miri, dar și profesioniștilor din domeniu? Pentru că găsești Orasul Mirilor04tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea unei nunți perfecte: de la restaurante la limuzine, de la rochii la fracuri, de la apă la şampanie, de la aperitive la fantezii culinare, de la filmări la poze şi de la sunet la lumini şi artificii. La Alba Mall, ai totul inclus.

Cititorilor le-a mai placut si:  Alegerea invitatiei pentru nunta

Numai în 2014, în Alba Iulia, s-au oficiat peste 400 de mariaje, pentru a căror reuşită şi-au dat concursul peste 20 de agenţi economici. În functie de stilul, personalitatea şi posibilităţile fiecăruia, piaţa organizatorilor de nunţi din Alba Iulia a totalizat într-un singur an afaceri de aproximativ 4 milioane de euro.

Cititorilor le-a mai placut si:  Camera de evadare“, cea mai nouă provocare pentru românii dornici de distracţie

Prin urmare, “cel mai important pas din viaţă” nu mai este de mult o întâmplare în organizare, oscilând între clasic şi tematic, iar ceremoniile au devenit adevărate probe de creativitate şi profesionalism pentru organizatori.

Cititorilor le-a mai placut si:  Cum iti pregatesti casa pentru Craciun?

“Orasul Mirilor” este un reper pentru toţi cei implicaţi în organizarea unei nunţi, indiferent că vorbim de cei ce vor fi în centrul atenţiei sau de cei din spatele evenimentului.

Nu rata a 7-a ediție a evenimentului ”Orașul Mirilor”.