Vrei sa iti cumperi un apartament? Alege unul din apartamentele din Nerva Traian

Cumpararea unui apartament este una dintre cele mai importante decizii pe care le iei deoarece acel apartament te va reprezenta pe tine, in functie de zona in care este amplasat, de cum arata si altele. De aceea Novum Invest iti pune la dispozitie sa alegi intre o garsoniera si apartamente cu 2 sau 3 camere care sunt potrivite pentru tine dar si pentru familia ta.

Apartamentele din Nerva Traian au un plus de eleganta

apartamente nerva traian

Novum Invest este recunoscut in Bucuresti pentru apartamentele construite de acesta deoarece sunt cele mai elegante si moderne de pe piata. Apartamentele noi din Nerva Traian au o structura de rezistenta consolidata fiind in categoria A1, A2 avand rezistenta si stabilitate la miscarile statice, dinamce si cele seismice. Structura este din beton armat B350 si B400 conlucrand cu pereti structurali de beton arman monolit. Zidariile sunt din caramizi Porotherm de 25 sau 10 cm si tencuiala decorativa pe baza de cuart. Novum Invest iti da ocazia sa iti alegi finisajele interioare din mii de modele, de la modelul parchetului pana la culoarea  gresiei si a faiantei.  Cel mai mare beneficiu pe care apartamentele din Nerva Traian il ofera este pozitionarea in apropiere de centrul orasului avand in apropiere statia de metrou Timpuri Noi, statii RATB, Bucuresti Mall, scoli, gradinite, supermarketuri Sali de fitness, restaurante si spalatorii auto. Acestea beneficiaza de de sisteme termice proprii si de cele mai modern instalatii sanitare.

Cititorilor le-a mai placut si:  Complex rezidential in Prelungirea Ghencea pentru familii numeroase de la Cubic Residence.com

Apartamentele din Nerva Traian la cele mai bune preturi

Novum Invest iti ofera apartamente noi in Nerva Traian cu 2 sau 3 camere sau garsoniere la cele mai bune preturi. Apartamentele cu 2 camere au preturi cuprinse intre 69900 si 79900 de euro, apartamentele cu 3 camere au preturi care variaza intre 89900 si 92900 de euro si garsonierele au preturi intre 42900 si 48900 de euro. Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu peste 7 ani de experienta, avand 8 proiecte finalizate si alte 4 in curs de finalizare si cu 326 de apartamente locuite, fiind un lider pe piata imobiliarelor din Bucuresti.  Fiind dezvoltator imobiliar percepe un comision de 0%. Pentru mai multe informatii despre oferta lunii sau daca doriti sa depuneti o oferta pentru unul dintre apartamente ii puteti contacta telefonic la numarul de telefon  0723551494 sau la adresa de email office@novuminvest.ro.

Cititorilor le-a mai placut si:  Intr-un apartament de 3 camere in regim hotelier ai parte de tot spatiul din lume